[single_post_category_name]

Den store selvbruner-guide: Bliv en gylden gudinde

Annonce for Nicehair.dk

Sommeren nærmer sig og det betyder, at det snart er tid til at dase i solen og blive kysset gyldenbrune af solen. Men vi ved jo godt, at solbadning ikke er godt for vores hud på nogen måde, men omvendt så går en gylden teint bare så godt med de løse sommerkjoler. So what to do? Løsningen er selvbruner.

Yaiks, tænker du måske og husker tilbage på 00’erne, hvor du sidst eksperimenterede med det drillende produkt, der efterlod dig mere orange end Donald Trump. Men we got you, girl! Vi har testet løs og fundet en række lækre produkter, der gør dig til en gylden gudinde – på den lette og sunde måde.

Tanrevel Starter Kit No:1

 

Med Tanrevel Starterkit No: 1 bliver det næsten ikke nemmere at få en smuk glød. For med denne spray-tan i lommeformat skal du blot tage lugen ned, lukke øjnene og nyde den korte tid det tager at fordele dit produkt, der over tid ender med en solkysset hud, som kom du lige fra 14 dages ferie sydpå. Formlen i denne selvbruner er udviklet således at din tan vil se naturlig ud, uanset om du er lys eller mørk i huden i forvejen. Apparatet er med Tanrevels egen dampbaserede ultralydsteknologi, der giver en jævn og ensartet fordeling af selvbruneren, så du ikke ender op med uønskede mørke pletter.

Ecooking Selvbruner Drops er intet mindre end vidunderdråber, der giver en sund kulør samtidig med at du plejer din hud. Disse dråber kan nemlig blandes sammen med din dagcreme. På den måde styrer du også selv, hvor meget farve du ønsker og resultatet bliver stille og roligt opbygget. Desuden indeholder Ecooking Selvbruner Drops hyaluronsyre, der beroliger huden og holder den gennemfugtet, uden at den bliver fedtet.

Når du nu alligevel smører din krop ind i body lotion, kan du lige så godt slå to fluer med et smæk og samtidig få en solbrun glød. Det sørger  L’Oréal Sublime Body Nutribronze Body Lotion for, som er en body lotion med gradvis selvbrunende virkning. Den indeholder små mængder af Soft-Bronzer, en aktiv selvbrunende ingrediens, som gradvist giver en naturlig og jævn solbrun glød.

James Read Self Tan Instant Bronzing Mist er en ultralet og hurtigtvirkende spray. Dens avancerede 360-graders dyse sikrer dig en nem påføring med et jævnt og gylden resultat. Farven udvikler sig over 3-5 timer og kan gradvist bygges op med flere lag, hvis du ønsker et dybere og mørkere resultat.

Endelig kan du også vælge en selvbruner-mousse som COOLA Sunless Tan Express Sculpting Mousse, der er en lækker mousse, som gradvist giver dig en solbrun kulør. I løbet af nogle få timer vil du opleve, at huden får en mere gylden farve – uden afsmitning eller striber på huden. Denne mousse er med mere end 70% økologisk certificerede ingredienser, 99% naturlige ingredienser og et højt indhold af DHA, som er det stof, der giver en gylden kulør. Den lette mousse absorberes hurtigt, og så har den en virkelig lækker og frisk duft af Pina Colada, som leder tankerne hen på sandstrand og blå himmel – rimelig lækkert!

Psssst. Et lille tip: Husk at eksfoliere din hud, inden du påfører selvbruner eller spraytan, da det giver det pæneste og mest ensartede resultat. Her er Vita Liberata Super Fine Skin Polish helt oplagt, da den eksfolierende scrub kan bruges til både krop og ansigt og samtidig plejer din krop og tilfører fugt.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide