Luksus dalgona iskaffe med vaniljesirup

Ingredienser
Det skal du bruge (skum):
2 spsk. sukker
2 spsk. kogende vand
2 spsk. instant kaffe
Yderligere: mælk
Det skal du bruge (sirup):
5 dl vand
3 spsk. glukosesirup
90 g. Sukker
1 vaniljestang

Findes der noget bedre end en iskaffe i solen? We don’t think so! Sophie Falk har videreudviklet på iskaffen med denne luksus dalgona iskaffe, som vi uden tvivl kommer til at sippe i solen hele sommeren.

Sådan gør du:
I en skål piskes sukker, vand og kaffe sammen med en elpisker. Pisk til massen er luftig og cremet.
Alle ingredienserne til siruppen kommes i en gryde og koges op. Lad det simre til ca. halvdelen er svundet ind.
Hæld din sirup i en flaske eller lign. Sammen med vaniljestangen (da den fortsat afgiver smag) og stil på køl til det skal bruges.
Hæld mælk i et glas sammen med lidt vaniljesirup, og top med dalgonaskum.
Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Min jul: Louise Thusgaard

Jul, jul, jul alle steder – men selvom de fleste af os ved, hvad jul er, så er der så mange forskellige måder at fejre

Er Rihanna gravid?

  Sangerinden Rihanna blev i denne uge hædret i sit hjemland, Barbados, som en af Barbados nationale helte. Men det var ikke den del af