Diverse

Luksus dalgona iskaffe med vaniljesirup

Ingredienser
Det skal du bruge (skum):
2 spsk. sukker
2 spsk. kogende vand
2 spsk. instant kaffe
Yderligere: mælk
Det skal du bruge (sirup):
5 dl vand
3 spsk. glukosesirup
90 g. Sukker
1 vaniljestang

Findes der noget bedre end en iskaffe i solen? We don’t think so! Sophie Falk har videreudviklet på iskaffen med denne luksus dalgona iskaffe, som vi uden tvivl kommer til at sippe i solen hele sommeren.

Sådan gør du:
I en skål piskes sukker, vand og kaffe sammen med en elpisker. Pisk til massen er luftig og cremet.
Alle ingredienserne til siruppen kommes i en gryde og koges op. Lad det simre til ca. halvdelen er svundet ind.
Hæld din sirup i en flaske eller lign. Sammen med vaniljestangen (da den fortsat afgiver smag) og stil på køl til det skal bruges.
Hæld mælk i et glas sammen med lidt vaniljesirup, og top med dalgonaskum.
Velbekomme!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *