Luksus dalgona iskaffe med vaniljesirup

Ingredienser
Det skal du bruge (skum):
2 spsk. sukker
2 spsk. kogende vand
2 spsk. instant kaffe
Yderligere: mælk
Det skal du bruge (sirup):
5 dl vand
3 spsk. glukosesirup
90 g. Sukker
1 vaniljestang

Findes der noget bedre end en iskaffe i solen? We don’t think so! Sophie Falk har videreudviklet på iskaffen med denne luksus dalgona iskaffe, som vi uden tvivl kommer til at sippe i solen hele sommeren.

Sådan gør du:
I en skål piskes sukker, vand og kaffe sammen med en elpisker. Pisk til massen er luftig og cremet.
Alle ingredienserne til siruppen kommes i en gryde og koges op. Lad det simre til ca. halvdelen er svundet ind.
Hæld din sirup i en flaske eller lign. Sammen med vaniljestangen (da den fortsat afgiver smag) og stil på køl til det skal bruges.
Hæld mælk i et glas sammen med lidt vaniljesirup, og top med dalgonaskum.
Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet