Ny trend: Tag økologisk sexlegetøj med under dynen

Indeholder reklamelinks

Økologi er et term, som længe har hersket inden for især fødevareproduktion, men også har set sit lys i mange andre industrier. Du har sikkert allerede hørt om økologiske tøjbrands, rejser og meget andet, men har du nogensinde hørt om økologiske sexprodukter? Der er altså ingen tvivl om, hvilken drejning det tager inden for sexlegetøjsbranchen og det er uden tvivl de virksomheder, som kommer hurtigst med på bølgen, der indtager førersædet.

Brandet Kaerlig, som sælges hos sexshoppen Sinful, består af en lang række af økologiske produkter såsom intimsæbe, glidecreme, massageolie og meget mere. Fra 2020 til 2021 har der allerede været en fordobling i salget af det økologiske brand, og vi forstår det godt, for det er da lidt mere lækkert at vide, at de sexprodukter, som man stikker op i sit allerhelligste indre, er økologiske. 

 Nydelse er lig med omtanke

Selvom du måske ikke tidligere har forbundet de venner, du har liggende i natbordsskuffen, med økologi, giver det faktisk meget god mening at gøre det. Nydelse handler jo om at være god mod sig selv og hvorfor ikke inkludere sexprodukter i den ligning? Når du bruger økologiske sexprodukter, gør du ikke kun noget godt for dig selv men også for jorden. Det kan om noget siges at være en win-win, hvor nydelse sættes lig med omtanke for både dig selv og dine omgivelser.

Dildoer af bionedbrydelige materialer

Der ses mange forskellige initiativer, når det kommer til sexprodukter og økologi i øjeblikket. En af de mere bemærkelsesværdige tiltag er dildoer af bionedbrydelige og genanvendelige materialer.

Brandet Gaia har blandt andet lavet den første dildo serie af denne type materialer. Her kan du få den klassiske dildo vibrator, som kan bruges til både indvendig og udvendig stimulering, samt en bullet vibrator, der med sin lille størrelse kan bruges i forbindelse med andre produkter. Trods produkternes simple design, kan du være sikker på at opnå intens nydelse, som kun forstærkes af den gode samvittighed, der følger med.

 Med det nyvundne fokus på økologi i forbindelse med sexprodukter, er der ingen grænser for, hvad du kan vente af spændende og miljøvenlige produkter den kommende tid.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være