Zac Efron er single igen

10 måneder gik der før Zac Efron blev single igen. En nyhed vi ikke er fuldstændig heartbroken over, da det jo giver os en chance på ny for at håbe, at vi bliver den næste (og sidste!) pige i Zac Efrons liv (here’s to hoping).

Zac Efron og servitrice-turned-celebrity kæresten Vanessa Valladares har nemlig brudt med hinanden, selvom parret planlagde at flytte sammen i Australien, hvor Vanessa er fra. Hvad der er årsag til bruddet er endnu ikke endeligt bekræftet, men rygterne går på, at det er den gamle fortælling om en distance for langt væk fra hinanden.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og