7 perfekte gaver til Mors dag

Mors dag er den 9. maj og selvfølgelig skal de skønne mødre i vores liv fejres. Vi har derfor fundet 7 perfekte gaver, der garanteret vil glæde din mor.

Juna Bæk&bølge natkjole. Forkæl din mor med et lækkert sæt nattøj, der vil give hende en luksuriøs fornemmelse, når hun kravler ned under sin dyne om aftenen i sin bløde, økologiske natkjole fra Juna. Kjolen er udført i Junas karakteristiske ternede, bæk og bølge stof i en diskret farve.

 

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate. Serum er utroligt effektfuld og – indrømmet – ret pricey, så hvilken mor vil ikke sætte pris på at blive forkælet med lækker serum, man ikke altid under sig selv.  Double Serum er Clarins mest komplette og mest effektive anti-age serum, som bevarer og optimerer cellernes sprog. Dette er afgørende for en sund funktion af de vitale funktioner i huden, der er ansvarlig for ungdom og skønhed. Double Serum genopbygger, fugter, ilter, nærer og beskytter huden og efterlader den strålende, ensartet, fast og blød.

LÆS OGSÅ: Sådan passer du på din hud i 20’erne, 30’erne og 40’erne

 

Den franske villa. Hvem elsker ikke en god bog? Og Den Franske Villa vil uden tvivl falde i de fleste mødres smag med sin handling, der tager udgangspunkt i Carla Sullivan, der snart fylder 50, som efter børnene er fløjet fra reden og en mand, der svigter hende igen, beslutter sig for at vende tilbage til sin mors gådefulde barndomshjem i Sydfrankrig. Den beslutning ender med at tvinge Carla til at se både sin fortid og fremtid i et helt nyt lys.

 

Design Letters Favourite Cup – Mom. Et moderne krus i en smuk, mat rosa farve, hvor der på den ene side står MOM og på modsatte side LOVE. Kruset er ikke blot et drikkekrus, det er nemlig også genialt til opbevaring af små ting eller som en lille potteplanteskjuler.

 

Dermalogica Age Defense Kit. Produkterne i dette sæt virker eksfolierende, reducerer ældningstegn og er med til at ensarte hudtonen. Med AGE Smart produkterne kan man forberede huden på den kommende ældning og derved gøre overgangen lettere.

 

UNICEF Mors dags kort & spirekort. Skriv en sød hilsen til din mor med alle de ting, man i hverdagen glemmer at få sagt. Der er to kort med i pakken, så du enten kan glæde to mødre i dit liv eller give begge til din egen mor, så hun både får et kort, der kan gemmes for evigt og spirekortet, som kan forvandles om til en smuk samling af vilde blomster, når kortet plantes i en potte.

 

Summerbird – Love Giftbag. Since always har chokolade været den perfekte gave at give for at vise sin kærlighed – og her i 2021 er det endnu en sikker vinder, når du gerne vil forkæle din mor. Summerbird laver den lækreste chokolade af økologiske råvarer, som din mor uden tvivl vil elske – og hvem ved, måske får du lov til at smage.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være