Ariana Grande er blevet gift

Thank u, next, synger Ariana Grande om alle sine ex’er, men nu kan der ikke tilføjes flere til listen. Ariana Grande er nemlig blevet gift med sin kæreste Dalton Gomez ved en lille og intim ceremoni med under 20 gæster inviteret. Brylluppet fandt sted i parrets hjem i Montecito, Californien.

Parret startede med at date i januar 2020, og i december 2020 fremviste Ariana Grande en stor diamantring på Instagram med caption “Forever n then some”. Her i maj er parret så blevet mand og kone, og selvom de normalt er meget private både irl og på de sociale medier med at dele ud af deres forhold, så håber vi, at vi alligevel får lov til at se Ariana i sin brudekjole og nogle af detaljerne fra det intime bryllup.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide