Astrologi: Derfor er din ex den værste

I har slået op. Det føltes som den helt rigtige beslutning for dig, men nu begynder tankerne at kredse, om det nu var den rigtige beslutning. Men giiiirl, trust your gut. Men har du brug for en venlig reminder, så kan du her læse om, hvorfor din ex er the worst baseret på stjernetegn.


Vædderen: Selvisk as fuck

Når det var godt, var det godt. Men problemer fandt altid sin vej ind i dit forhold til din fyrige vædder. For når alt kommer til alt handlede det for din vædder altid om sig selv – og ikke om at dig som vædderens ligemand.

 

Tyren: Tror altid de har ret

Tyren er kendt som et af de mest sensuelle og kærlige stjernetegn, men de er samtidig nogle af de mest stædige at argumentere med, og du har garanteret mere end én gang følt, at du løb panden mod en mur, når I diskuterede. Troede du, at du kunne ændre tyrens mening om, hvem der havde ret, så tro om igen. Din tyr af en ex har dette uophørlige behov for at have det sidste ord.

 

Tvilling: Du kan ikke stole på en tvilling

It’s up and it’s down med en tvillings følelser, og du har i jeres forhold sikkert følt, at I konstant gik frem og tilbage. En tvilling kan sandt nok virkelig være sjove at være sammen med, men løgnen ligger ikke langt fra en tvilling. De vil sige, hvad det kræver for at undgå situationer, hvor de ikke føler sig komfortable.

 

Krebsen: Humørsyg much? 

Krebsen er bare så sød og sensitiv, ikke sandt? Niks – tro om igen. Din ex brugte sandsynligvis følelser som et våben. Dette følelsesmæssige intense stjernetegn er nemlig ikke bange for at skubbe og trække i dit hjerte, afhængigt af hvordan de har det lige netop den dag. Så lad du blot krebsen svømme videre til nye følelseshave.

 

Løven: Tror den er en stjerne

Med en løve som partner vil du følge, at du altid har en birolle i en andens show. Naturligvis kan den romantiske hvirvelvind af en løve være sjov at date, men overvej lige, hvem det i virkeligheden er, at din løve kigger på, når I kigger på fotos af jer sammen. Sorry to break it to you, men din løve-ex brugte mere tid på at beundre sig selv end dig.

 

Jomfru: Vil kontrollere alt

Klar til at modtage uendelige mængder råd om, hvordan du skal gøre og ikke gøre tingene? Så skal du bare kigge mod en jomfru, som elsker at styre. Dog er det ikke en gang det værste ved en jomfru. For mens de med glæde vil uddele kritik til dig om alting, så har de absolut ingen intentioner om at tage deres eget råd. De får spændingen ved at prøve at styre andre menneskers liv, men de vil aldrig komme til at lytte til dine forslag. Så bye, bye baby!

 

Vægten: De ville altid fortælle alle om jeres skænderier

Din vægt-eks var helt bestemt charmerende og ivrig efter at lægge tid og energi i jeres forhold. Det vil sige indtil de ikke følte, at det var skinnende og nyt mere. En vægt elsker at lade som om, de ser begge sider i enhver situation og fordeler sol og vind lige. Men det er bare et røgslør. Faktisk får de dig til at tvivle på dine egne tanker og følelser bare for at få deres vilje. Det værste ved det er, at de altid ville ty til sladder om jeres skænderier, så du før du vidste af det havde alle mulige involveret i dit parforhold, som selvfølgelig ud fra vædderens påstand kunne påpege, at du tog fejl yet again. Men no more!

 

Skorpion: Så hævngerrig at det er skræmmende

Er din ex en skorpion? Av! En skorpion er ikke bleg for at give dig et crashkursus i smerte og lidelse. Selv den mindste uenighed fik din eks til til at behandle dig som om, du var fjenden. Vi siger ofte “dem tættest på os er ofte dem, vi sårer mest”, og med en skorpion er den sætning mere end sand, for en skorpion tager smerte til en helt ny level.

 

Skytte: Hallo, hvem der?

At date en skytte kan føles som et skud af adrenalin, men de kan virkelig også være det mest overfladiske på denne jord. Din skytte-eks jagter altid nye oplevelser og vil ghoste dig, hvis du ikke kan følge trop. Den sørgelige sandhed om din skytte-eks er, at hvis de altid er on the run, så vil de aldrig blive lykkelige. You’re better off!

 

 

 

Kilde: Cosmopolitan

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være