[single_post_category_name]

Channing Tatum still got it med dette sexede billede

Channing Tatums seneste selfie burde komme med en advarsel først. For den populære skuespiller lagde et billede op af sig selv komplet nøgen i forbindelse med en ny film, han er ved at indspille, og vi måtte i hvert fald lige synke en gang mere ved synet af den flotte mand med de markerede mavemuskler.

Channing Tatum har da også arbejdet hårdt for at få sin krop til at være skåret i granit, da han under karantænen begyndte at træne hver eneste dag med en ven. Som motivationen for sin ihærdige træning har Channing Tatum udtalt, at han ikke ville se sådan ud, hvis ikke han altid behøvede at være nøgen i de fleste af hans film og fortsatte videre med spøgefuld mine, at han nok snart blev nødt til at blive bedre til skuespil, så han ikke altid behøvede at smide tøjet i sine film.

Well, for os så behøver Channing ikke tage flere skuespiltimer. Vi tager gerne tørnen med at se film med ham, hvor tøjet må ryge. Du kan jo selv bedømme, om du er enig med os.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide