Citron-muffins med hvid citron/brombær chokolade

Det skal du bruge

· 150 g. marcipan

· 100 g. sukker

· 100 g. smør

· 3 æg

· 100 g. mel

· 2 spsk. Revet tørret citronskal

· 1 spsk. Bagepulver

· 2 tsk. Vaniljepulver

· 150 g. hvid overtrækschokolade

· Brombær-dust

Sådan gør du:

Pisk marcipan, smør og sukker sammen til en jævn masse. Pisk herefter æg i. Sigt bagepulver, vaniljepulver og mel i dejen og pisk yderligere. Til sidst vendes 1 spsk revet citronskal i dejen.

Kom dejen i 8 muffinforme og bag kagerne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.

Lad kagerne køle af inden du arbejder videre med dem.

Smelt nu den hvide chokolade. Kom herefter 1 spsk. Tørret citronskal i chokoladen, samt brombær dust. Vend det godt rundt.

Når kagerne er afkølet kommes chokoladen på.
Pynt evt. med chokoladeblomster/ spiselige blomster.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2