Disse kendisser vil danske singler helst date

Top 5

Mandlige kendisser, som danskerne helst vil date

1. Mads Mikkelsen

2. Nikolaj Coster-Waldau

3. Oliver Chambuso (KESI)

4. Pilou Asbæk

5. Lukas Tsatiris

 

Kvindelige kendisser, som danskerne helst vil date

1. Caroline Wozniacki

2. Helena Christensen

3. Nina Agdal

4. Kronprinsesse Mary

5. Mathilde Gøhler

 

Går du og drømmer om en hot romance med en kendis? Så er du ikke den eneste. Men hvilke kendisser vil danskerne helst gå på date med? En ny undersøgelse fra datingappen happn viser, at Caroline Wozniacki og Mads Mikkelsen er dem, som flest singler drømmer om at date.

Vi eksponeres dagligt for kendisser, gennem de film og tv-serier, vi ser, aviserne, vi læser, og de konti, vi følger på de sociale medier. Derfor er det ikke så mærkeligt, at vi også fantaserer om dem. Men hvilke kendisser vil vi helst date?

Kortlægningen viser, at de danskere, der dater mænd, har et godt øje til Mads Mikkelsen. Skuespilleren, som er aktuel i den Oscar-belønnede film Druk, topper nemlig listen. Derefter følger skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau og rapperen Oliver Chambuso (KESI). De danskere, der dater kvinder, drømmer i stedet om at date Caroline Wozniacki. Den tidligere professionelle tennisspiller vinder førstepladsen på listen over kvindelige kendisser. På andenpladsen kommer den internationale model Helena Christensen. Højt oppe på listen ender også profiler som Nina Agdal, kronprinsesse Mary og Mathilde Gøhler.

“Jeg tror, at de fleste af os på et tidspunkt har drømt om at date vores yndlingskendis, og at de fleste er enige om, at tanken skaber en lidt pirrende fornemmelse. Måske er det en kendis, man har set op til i længere tid, en, hvis arbejde man er imponeret af, eller en, hvis personlighed fanger ens interesse”, siger Marine Ravinet, Head of Trends hos happn.

Lige meget hvad så er det altid rart med en lille fantasi, man kan besøge i tankerne. Står din drømme-kendis på listen?

 

Kilde: Happn

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være