Dit horoskop: Maj

Dit horoskop: Maj

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

 

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

En meget begivenhedsrig måned venter forude, og du kan godt gælde dig. Der er ikke meget, der er forudsigeligt så det kræver dog, at du er åben og finder din rebelske og nysgerrige side frem, hvis du skal få det bedste ud af tingene. Der er særlig fokus på studier, hvor der kan ske ændringer, på den gode måde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærligheden er i fokus i denne måned. Der er spændende muligheder for dig, der er single, men sætter du pris på din frihed, er det ikke sikkert, at du lige nu er ude efter noget seriøst. Det kan dog være, at skæbnen har helt andre planer… Er du i et forhold, er det ikke sikkert, at du får det på din måde. Din partner har sine egne ideer, men læner du dig tilbage og slipper kontrollen, vil du få en skøn måned.

 

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vædder eller Tvilling

 

TYR

Få noget motion og tænk over din kost, i det hele taget så tag dig af dig selv og indfør nogle sunde vaner. Det gavner dig, når du føler dig stresset eller og, når du skal yde noget ekstra. Der er ingen tvivl om, at det bliver en volatil måned, men du får mere og mere styr på det hele efterhånden.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har en virkelig god udstråling, men den kan virke næsten skræmmende på andre. Du træffer hurtige valg, også når det kommer til kærligheden, men du skal stadig være lidt selektiv. Bare fordi en partner tør, betyder det ikke, at denne er den rette. Har ud en partner, så kniber det med fordybelsen. Du har svært ved at være i nuet, og det kan føre til nogle gniderier. Vær mere opmærksom, og find på noget aktivt, I kan gøre sammen.

 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion og Tyr

 

TVILLING

Der kan ske en del ændringer kan forekomme i denne måned. Det gælder især på arbejdsområdet og når det kommer til de mål, du har sat dig. Dine planer er sikkert mange, og jo længere du kommer hen på måneden, jo flere kan du føre ud i livet, uden den helt store indsats. Tingene kommer næste af sig selv.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Dit parforhold kan blive testet i denne måned, og det gælder om at være mere fleksibel og diplomatisk end normalt. Du vil sikkert gerne tale om tingene, men tænk over, om det kun er for at få ret, eller du også er villig til at give lidt efter. Er du ikke i et forhold, vil maj bringe dig muligheder. Du kan pludselig få følelser for en, du møder, som overrasker men samtidig gør dig glad, da det føles så rigtigt.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

 

KREBS

Gør en status og se på dine mål. Der ud der, du gerne vil være, og er dine mål i tråd med dine værdier. Du kan vælge til og fra, og komme meget langt, hvis du træffer de nødvendige valg. Der bliver masser af mulighed for at være social sammen med venner, og du får nogle gode input og råd.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning, hvilket kommer meget bag på dig. Tag det stille og roligt, hvis du giver tid, så du også selv kan følge med, vil du ikke komme til at fortryde. Hvis du er i et forhold så sørg for, at I lægger fælles planer. Det er de drømme og mål, I har sammen, som bringer harmoni og spænding til forholdet. I er gode til at arbejde sammen, hvis I bare taler om tingene.

 

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vandbærer og Stenbuk

 

LØVE

Spændende nye muligheder viser sig når det kommer til karriere og mål. Det kan være svært at finde overblikket, men det kommer, hvis du bare er lidt tålmodig. Hurtige beslutninger skal træffes, men træk det alligevel lidt og ”sov på tingene”. Du skal have mulighed for at slappe af ind i mellem.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der sker en masse omkring jer, så det er vigtigt, at du og din partner kommunikerer. Der er en god harmoni, men det kan komme til skænderier, hvis overskuddet mangler for jeg begge. De udfordringer der eventuelt opstår, skal I klare sammen. Sætter du kærligheden på dagsordenen, så er der gode muligheder for, at du kan lave om på din singlestatus. Det kan også være, du bare holder det til flirt og sjov.

 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Løve og Vægt

 

JOMFRU

Du kommer til at bruge alle dine ressourcer jo længere hen på måneden, du kommer. Der er nemlig en øget fokus på dit arbejd og karriere. Du går en periode i møde, hvor du kan nå meget længere, end du selv regner med, så hold dig ikke tilbage. Selvom du kan støde på forhindringer, så giv ikke op.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er romantik i luften, uanset om du er i et parforhold eller, du er single. Du og din partner kan med held lægge spændende planer for sommeren, eventuelt med en rejse. I nyder at arbejde sammen om fælles projekter, det bringer energi til jer begge. Er du ikke i et forhold, så er der også spændende muligheder, så tag gerne på en romantisk date eller to. Ærlighed er vigtig for dig, så fokuser på det.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Stenbuk og Skorpion

 

VÆGT

Du holder af at være aktiv i det daglige, der skal helst ske noget, da du ellers hurtigt kommer til at kede dig. Nye projekter trækker også i dig, gerne sammen med andre, da du holder af at udveksle input. Du har energien til at arbejde hård, og du har ingen grund til at tvivle på dine egne evner.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner kan stå overfor nogle udfordringer, men den løser i bedst sammen. Du skal dog ikke presse på, bare gør opmærksom på, at du er der. Der bliver også mulighed for hyggelige stunder, men der er dig, der skal tage initiativet. Er du single, så vær åben for kærligheden, men pres ikke på. Tingene skal komme stille og roligt, så bliver det nemlig mere holdbart i længden og ikke kun fysisk tiltrækning.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Jomfru og Fisk

 

SKORPION

Sæt fokus på at netværk og på at tale med andre. Du vil få nye input, som du kan bruge til at komme videre. Du er mere social og udadvendt end ellers, så sig endelig ja til de impulsive invitationer der kommer din vej. Brug din intuition i det daglige, den vil ikke svigte dig, når du skal træffe beslutninger.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Slip kontrollen lidt og se, hvor det fører dig hen. Du vil modtage uventede invitationer og henvendelser, og det kan føre noget dejligt med sig, hvis du er single. Det er dog vigtigt, at du kan stole på en potentiel partner, så vær ikke naiv. Fokuser lidt mere på din partner og dennes behov. Du skal lytte mere, end du taler, for det giver mulighed for, I kan tage jeres forhold til et helt nyt niveau.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vægt eller Krebs

 

SKYTTE

Du får virkelig travlt, der er masser af bolde, du skal holde i luften, og det kan være lidt krævende. Efterhånden som måneden skrider frem, vil dette dog blive bedre, og overblikket vender tilbage. Bed partner og familie om at tage ansvar i det daglige, det skal ikke hvile på dig, det hele.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Et godt grin løser op for meget, når dagligdagen bliver stresset. Der er en god fokus på parforhold og kærlighed, men det kommer ikke af sig selv. Du og din partner må sætte tid af til hinanden og tale om individuelle og fælles værdier. Er du ikke i et forhold, så kan du møde kærligheden, hvor du færdes i det daglige. Der skal ikke så meget til for, at du føler dig tiltrukket af en, men husk at tjekke om denne også er ærlig…

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Løve og Jomfru

 

STENBUK

Lige nu bør du udelukkende fokuser på at få afsluttet gamle projekter og starte på nye. Nye projekter vil nemlig lykkes, og spændende nye muligheder viser sig. Kast dig ud i ting, der gør dig glad og hæng dig ikke i ubetydelige detaljer. Snart sker det et dejligt skift i dine hverdagsrutiner.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Når du og din partner arbejder sammen om fælles projekter, skaber det en dejlig energi. I er på bølgelængde, men du kan være lidt for kritisk, hvilket ødelægger stemningen. Se på det positive!

Er du ikke er i et forhold, vil måneden blive spændende. Kærligheden opstår, når du mindst venter det, hvor du færdes til dagligt. Har du et åbent sind, så vil der opstå sjove øjeblikke og du får mange gode grin.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Krebs og Vandbærer

VANDBÆRER

Slap af i starten af måneden og fokuser på familien og din bolig. Det er ikke den store energi, du har, men det kommer senere, hvor du med held kan kaste dig ud i nye projekter, både de sjove og de mere alvorlige. Brug din intuition, når du skal træffe vigtige beslutninger, så vil du komme på rette kurs.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Både du og din partner holder af at være aktive hjemme. Der sker nok lidt ekstra i boligen, hvor venner også er velkomne. Din partner værdsætter dig og dit gode humør og gør sit til at gøre dig glad. Er du single, bliver det ikke den mest begivenhedsrige måned. Du har det godt i dit eget selskab. Sidst på måneden er der størst chance for kærlighed og romantik, hvis du selv kommer ud ad døren.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Tyr og Løve

 

FISK

Der sker ændringer, når du lægger planer. Det bedste du kan gøre, er at være fleksibel og følge lidt med, hvor end du bliver ført hen. Tag lidt let på tingene og lad være med at tage bekymringerne på forskud. Planlæg gerne noget skønt for familien og kast dig ud i kreative boligprojekter.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en god harmoni på hjemmefronten. Du vil blive forkælet af din partner, og nyder selv at gøre noget ekstra for jeres forhold. Der må gerne ske noget, så læg fælles planer så I er aktive. Er du ikke i et parforhold, så kast dig gerne ud i netdating, først på måneden. Du kan overraskes på den positive måde. Du kan også være mere aktiv i det daglige, så dukker der også muligheder op.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte og Vædder

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være