Du skal kende disse skønhedsprodukter med kultstatus

Annonce for Nicehair

Måske har du allerede hørt eller læst om flere af disse produkter, der har opnået kultstatus. De skønhedsprodukter som makeupartister, modeller, influencere samt dig og mig falder for igen og igen, fordi produkterne bare er blandt de bedste indenfor deres felt. Ellers kan du her læse om nogle af vores favoritter, der har fået kultstatus, og hvorfor vi falder for dem gang på gang. Hvem ved, måske du finder dit nye kultprodukt.

Man kommer ikke uden om ikoniske produkter uden at nævne GHD The Original Classic Styler, som er en af de mest klassiske stylere i GHDs sortiment. Populariteten er ikke en tilfældighed – styleren er nemlig et utrolig alsidigt jern, som både kan lave krøller, waves og volume. Kort sagt, GHD Styleren er ikke bare et glattejern.

 

Hvis du kan lide neglelak, så kender du uden tvivl til Essie, som bare laver virkelig gode lakker, der holder lige meget hvilken farve, du vælger. Men man går bare aldrig galt i byen med en helt klassisk rød neglelak, som denne fra Essie kaldet Aperitif.

 

Clarins Beauty Flash Balm er en af Clarins kult produkter og er en opfriskende let balm, som reducerer fine linjer, udglatter ansigtstrækkende og er med til at fjerne alle tegn på træthed. Den er også super god at bruge under make-up for at gøre den mere holdbar. Udglatter ansigtstrækkene og er med til at fjerne alle tegn på træthed. Den er perfekt at have som base under din makeup, mens du også kan anvende den 2-3 gange om ugen som en maske.

 

Wella er kendt og anerkendt for deres hårpleje og deres Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir er virkelig blevet en klassiker. Den genopbyggende olie er velegnet til alle hårtyper og sørger for at tørt og skadet hår øjeblikkeligt bliver sundere. Den indeholder blandt andet arganolie, mandelolie og jojobaolie, og disse olier er med til at pleje og nære håret uden at fedte det til.

 

Baby Foot Exfoliation Foot Peel er et vidunder fodprodukt, som giver fantastisk bløde fødder og kan bruges af både mænd og kvinder. På med sokkerne og op med fødderne et stykke tid og så er det blot at vente de næste par dage, mens de døde hudceller falder af og du står tilbage med babybløde fusser.

 

Sebastian hårprodukter er i en særklasse for sig og deres produkter har været brugt flittigt i saloner over hele verden i mere end 40 år, og derfor er deres produkter også meget anerkendte blandt verdens førende stylister. Deres Sebastian Penetraitt Repair conditioner og shampoo er en særlig klassisk duo, som beskytter og styrker stresset hår imod skader, når det er vådt og allermest sårbart.

 

Hvem kender ikke Elizabeth Arden Eight Hour Skin Protectant? Det er en universalcreme, der har vundet flere priser – og det er der en god grund til. Den har både en reparerende og beskyttende effekt, og den kan bruges overalt og til alt. Som læbepomade, til tørre hænder, til at beskytte mod kulden i vinteren, på flossede neglebånd og holde uregerlige bryn på plads.

 

Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser er en fantastisk tørshampoo, der får dit hår til at se rent og lækkert ud. Det er usundt for håret at vaske det for tit, da du ved hver vask fjerner det nødvendige fedtlag, og jo mere du vasker det, jo mere fedt producerer huden. Derfor kan det være en god idé engang imellem at springe en hårvask over, og i stedet for bruge en tørshampoo. Derudover er den en del af Nioxin’s hårtabs linje, og tilfører derfor også en let struktur og efterlader håret volumiøst, så det straks ser kraftigere ud, og er lige til at style.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være