Er Bennifer back?

Vi er lidt i tvivl, om kalenderen siger 2021 eller 2003, for angiveligt skulle Jennifer Lopez og Ben Affleck netop have tilbragt en uge sammen, hvor de rejste til det luksuriøse skiresort Yellowstone Club i Montana.

Ifølge kilder tæt på parret er Jennifer og Ben kun venner, selvom kilderne samtidig afslører, at deres følelser for hinanden stadig er der. Så om vi får Bennifer back, er endnu hen i det uvisse.

Jennifer Lopez og Ben Affleck startede med at date i juli 2002 til januar 2004 og nåede at blive forlovet, hvilket de afbrød i 2003. Siden har de begge været gift og er blevet skilt, og senest brød Jennifer Lopez sin forlovelse med Alex Rodriguez, da parret gik officelt fra hinanden i april.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive