Jesse Williams forlader Grey’s Anatomy

Vi elsker Greys Hvide Verden med drama, kærlighed og søde læger, som vi troligt følger og føler med. Derfor er vi også lidt i chok over, at Jesse Williams aka Dr. Jackson Avery nu forlader serien.

Jesse Williams forlader serien efter 12 sæsoner, hvor vi har fulgt hans kamp for at bryde med hans families forventninger til ham, heppet på kærligheden mellem ham og April Kepner, grædt med parret da de mister deres søn og mere til.

Jesse Williams udtaler om hans afgang “jeg har været ualmindeligt heldig at lære så meget af så mange, og jeg takker vores smukke fans, der giver så meget energi og påskønnelse i vores fælles verdener”.

Vi er spændte på at se, hvordan Dr. Jackson Avery kommer til at takke af i sin sidste episode, der har titlen “Tradition”.


		

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være