Kan han lide mig?

info

Stine Gram
Kærlighedscoach
Find mere info her:

Bliver du tit i tvivl om, hvad det er, en mand vil, når han sender dig blandede signaler? Jeg tror, de fleste kvinder, der har været på datingmarkedet, har prøvet at blive forvirret over en mands signaler. På den ene side virker det, som om han gerne vil dig, på den anden side virker han egentlig lidt ligeglad. Hvordan kan sådan nogle blandede signaler komme til udtryk?

Han kan finde på at sige: ’Jeg er ikke sikker på, at jeg overhovedet vil have en kæreste.’ Eller måske: ’Kan vi ikke bare tage det stille og roligt og se, hvad der sker?’ Eller: ’Jeg har vildt travlt for tiden.’ Eller: ’Jeg ved ikke, om jeg er klar til et forhold.’

Fællesnævneren for den slags udtalelser er, at han ikke er PÅ. Han er i hvert fald ikke NOK på til, at du eller jeres relation bliver en prioritet for ham. Og du får måske en følelse af, at du skal hive og trække i ham for bare at få lov til at se ham. Du har i hvert fald ikke en følelse af, at han jagter dig eller som minimum bare kommer hen imod dig. Det er helt bestemt en ufed følelse, som kan være med til at undergrave dit selvværd og få dig til at tvivle på dig selv.

Måske vil den tvivl endda føre til, at du prøver at bevise, at du er god nok og værd at satse på. Måske forsøger du at finde ud af, hvordan du kan holde ham interesseret ved at lave de helt rigtige krumspring a la at skrive det helt rigtige, at vente med at svare ham eller at virke, som om du er cool og ligeglad og har gang i en masse interessante ting. Eller også overkompenserer du ved at være utrolig kærlig, lyttende og rummelig og vise, hvor meget du har at give ham. Dermed giver du mere, end du får. Men det er en virkelig dårlig ide at begynde at bevise ens værd over for nogen, for du har intet, du skal bevise, hvis han ikke selv kan se det. Og han vil kunne mærke, hvor umage du gør dig, hvilket ikke gør dig mere attraktiv i hans øjne.

Er han interesseret i et forhold?

Men hans adfærd bliver først rigtig forvirrende, når han fortsat skriver til dig, siger søde ting, viser dig sin sårbarhed, taler om noget, I kunne lave sammen i nær fremtid osv. Det får dig til at tænke: ’Er han mon vild med mig? Han virker jo ikke uinteresseret.’ Og det er på en måde sandt: Han er måske ikke uinteresseret i dig. Måske kan han endda rigtig godt lide dig og vil ikke miste dig. Men … (og her kommer det væsentlige) han er uinteresseret i et seriøst parforhold. For hvis en mand er interesseret i et parforhold, skal han nok gå efter det. Så er der ikke ti vilde heste, der kan stoppe ham. Og det er dén energi, du ønsker fra ham. Han skal komme hen imod dig.

Så hvis han siger, at han ikke ved, om han er klar til et parforhold eller noget i den stil, så skal du tro på ham. Også selvom han fortsat opsøger dig og gerne vil ses. Du skal ikke lade dig forvirre af, at han fortsat gerne vil ses. Du skal blot lytte til det, han siger. Hvorfor? Fordi han løber en risiko ved at sige, at han ikke er klar til en kæreste. Han har alt at tabe – nemlig dig. Han risikerer, at du sætter en grænse og ikke længere vil se ham. Derfor må du rent logisk konkludere, at han er ærlig. Hvis han ville spille sine kort rigtigt, ville han gøre sig umage med at vise dig, at han var værd at bruge tid på, men det gør han ikke. At han så efterfølgende ikke kan give slip på dig, siger ikke så meget. De fleste har svært ved at sige farvel til noget godt.

Kærestepotentiale er ikke nok

Så selvom han måske er en rigtig dejlig mand med mange gode kvaliteter, og selvom du har følelser for ham og ser ham som kærestepotentiale, så er det ikke nok, hvis han ikke selv giver udtryk for, at han rent faktisk ønsker et seriøst parforhold med dig. Det kan være rigtig svært at være principfast omkring det, du ønsker, hvis du har mange følelser for ham, men det nytter ikke noget at vente på, at han bliver klar. At han kan lide dig er dejligt, men det er kun halvdelen af rejsen. Hvis I sammen skal nå i mål, skal I ønske det samme, og det er dette fælles ønske, der er det vigtigste.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive