[single_post_category_name]

Laver du også de her fejl med selvbruner?

Indeholder reklamelinks

Vi kan egentlig godt lide idéen med selvbruner, men vi har lidt svært ved at få et fejlfrit resultat uden mørke pletter her og der, der afslører os i, at det ikke er vores egen naturlige farve. So what to do? Skal vi bare give op og give pokker i selvbruneren, eller er der tips til at mestre selvbruneren og blive en gylden gudinde? Vi har taget en snak med Bondi Sands, der er eksperter i selvbruner og i at få det bedste resultat.


Tip 1: Eksfolier og vent 24 timer

Kroppen skal helst være eksfolieret, så de døde hudceller er fjernet, inden du påfører selvbruneren. Men! Du skal ikke påføre selvbruneren lige bag efter en tur med eksfoliering, for så risikerer du, at der kommer mørke pletter. Vent derfor 24 timer efter eksfoliering med at påføre din selvbruner.

 

Tip 2: Barbering og selvbruner er et dårligt match

Det samme gælder i forhold til barbering. Har du først ført skraberen over dine ben, så skal der gå 24 timer, før du bruger selvbruner, så du undgår de mørke pletter.

 

Tip 3: husk en handske

Det kan føles som en måde at tjene ekstra penge på, når du bliver foreslået en handske til at påføre din selvbruner, men der er en mening med galskaben. Handsken er nemlig med til at sikre et ensartet resulat – især hvis du husker at påføre din selvbruner i cirkulære bevægelser, så du undgår striber. Denne handske er fra Vita Liberata og kan genbruges igen og igen.

 

Tip 4: De mørke pletter på fødder, hænder, albuer og knæ

Er du en af dem, hvor selvbruneren giver dig mørke pletter på fødder, hænder, albuer og/eller knæ? Så er svaret først at smøre de tørre steder på din krop ind med en fed creme. Desuden skal du ikke putte mere selvbruner på handsken, inden de smører disse steder, men i stedet lade det være nogle af de sidste steder du påfører produktet, så der er så lidt produkt som muligt, der kommer på.

 

Tip 5: Mørk hårlinje go away

Hvis du er en af dem, der får en mørk kant ved hårlinjen, er det samme råd, du skal anvende: smør masser af creme i hårlinjen, hvilket vil gøre det sværere for farven at sætte sig og lave en mørk linje.

 

Tip 6: Vent 1 time efter dit bad

Normalt ville vi træde ud af badet, tørre os og smøre os ind i selvbruner. Men den går ikke. Huden holder nemlig på vandet, hvilket skaber en barriere. Derfor skal du vente til en time efter dit bad, før du smører dig ind i selvbruner som denne lækre selvbrunerlotion fra Clarins, der udover at give dig en flot, gylden farve også tilfører fugt til huden som en ekstra bonus.

 

Tip 7: fugt, fugt, fugt

Det er desuden vigtigt, at du efter badet smører dig ind i lotion eller creme, så din hud får masser af fugt inden selvbruner, hvilket giver det pæneste resultat.

 

Tip 8: Sådan vedligeholder du din selvbruner bedst muligt

Som i tip nummer syv er fugt svaret på at vedligeholde din nye farve bedst muligt. Desuden kan du vælge at anvende produkter som creme med selvbruner i for at vedligeholde din farve som denne fra Bondi Sands.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide