[single_post_category_name]

Naomi Campbell er blevet mor!

Tirsdag blev vi ret overraskede, da 50-årige Naomi Campbell lagde et billede op på sin Instagram med sin nyfødte datters fødder i sin hånd og skrev til billedet, at “en smuk, lille velsignelse har valgt mig som sin mor”.

I 2017 udtalte supermodellen, at hun tænkte på at få børn hele tiden, men ikke planlagde at begynde endnu. Hun udtalte videre, at hun stolede på, at med videnskaben kunne hun få børn, når hun ville. Det ser ud til, at den forudsigelse er blevet rigtigt for Naomi, som angiveligt er single – og nu mor.

Hvornår Naomis lille mirakel er født, har hun endnu ikke delt, så om supermodellen reelt deler fødselsdagsmåned (Naomi fylder 51 år den 22. maj) med sin datter vides ikke, men under alle omstændigheder ønsker vi modellen stort tillykke med sin nye titel som supermor

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide