Ny podcast fra venindeduoen bag Fries Before Guys

info

I ‘Fries Up Your Life’ kan lytternes nu søge råd og inspiration ved at skrive ind til den nye og intime brevkasse – hvad end de står med et dilemma, mangler tips og anbefalinger – eller blot har brug for en godt, og ærligt råd til livet.

Første afsnit udkommer eksklusivt på på podcastplatformen Podimo fredag d. 21. maj

Hver uge når vi har hørt ‘Fries Before Guys’, har vi ville have mere. Bare lidt mere tid med Nanna og Josephine. Vores bønner er blevet hørt, for nu udvider venindeduoen med en ny podcast, der hedder ‘Fries Up Your Life’, som kommer hver fredag – og vi er ellevilde. Vi har i den forbindelse taget en snak med de to veninder om den nye podcast.


Hvordan fik I idéen til Fries Up Your Life?

Vi fik idéen til podcasten på en af vores gåture langs Limfjorden. Vi talte om alle de henvendelser, vi får fra vores lyttere, og hvor ærgerligt det er, når så meget potentielt indhold bare strander i vores indbakke. Så slog det os “hvorfor fanden ikke lave en podcast dedikeret til hendenvelserne?”

 

Hvorfor mangler der en podcast som jeres?

Vi ser podcasten som en udvidelse af vores allerede eksisterende samtaleunivers, hvor vi lægger meget vægt på at både være en underholdende ventil – men også et intimt kig ind i vores liv og venskab, som kan sætte gang i overvejelser og bidrage med perspektiver til den enkelte lytter. Vi kan personligt ikke få nok af at tale om, hvad det egentlig vil sige at være menneske – og efterhånden voksne kvinder.

 

Hvad glæder I jer allermest til med den nye podcast?

Vi glæder os allermest til at kunne hylde den dialog og kontakt, vi har med vores lyttere, i sit helt eget samtalerum – og forhåbentligt skabe et opslagsværk med en HOW TO over stort og småt i voksenlivet.

 

Hvor mange dilemmaer/spørgsmål tager I op i hvert afsnit? 

Vi tager en henvendelse op per episode, så vi har god tid til at snakke om det og komme ordentligt i dybden.

 

Kommer I til at sætte jeres egne liv og erfaringer i spil i forhold til spørgerens spørgsmål? 

Vi kommer til at tage enormt meget udgangspunkt i at erfaringsdele. Vi synes jo, at ærlighed og åbenhed er blandt det allerfineste, vi kan give til hinanden – selvom det sommetider kræver al vores mod at gå ALL IN med vores personlige historier.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er