Sådan giver du erotisk massage

info

Iben Helena Mortensen

Redaktør hos Eroti.dk – Et sted, hvor du kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj

Mød Iben Helena Mortensen. Hun er 22 år og bosat i Aarhus. Til dagligt arbejder hun i IKEA og ved siden af arbejder hun som redaktør og produktanmelder hos online magasinet Eroti.dk. Et sted, hvor man kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj, og som har en mission om at normalisere brugen af sexlegetøj og sætte fokus på, at det er både sundt og almindeligt at udforske sig selv og sin partner seksuelt. 

Selv var Iben usikker og forvirret omkring sin seksualitet og grænser som teenager, og da hun ramte de tidlige 20’ere, besluttede hun sig for at vende usikkerheden til fascination og nysgerrighed på krop og seksuel aktivitet. 

Fremover vil du her på ChriChri kunne læse Ibens anbefalinger og guides til at udforske dig selv og dit sexliv.


Ønsker du at komme tæt på din partner – som i helt tæt på? Vil du styrke jeres forhold både fysisk og mentalt? Har du overvejet at prøve en erotisk massage?

Hvis du nogensinde er blevet både afslappet og opstemt, når din partner har kærtegnet din krop, så ved du, hvor intimt og nydelsesfuldt det kan føles. Det er gennem positiv stimulering af kroppens fem sanser, vi kan tilfredsstilles – og særligt fysisk berøring kan være intenst. En erotisk massage er, hvor to parter i et intimt forhold stimulerer hinanden via denne fysiske berøring og massageteknikker. Det er en måde at gøre forspil ekstra intimt og kommunikere den stærke kærlighed og tiltrækning af hinanden til hinanden.

Under en erotisk massage giver du og din partner hinanden lov til at komme helt fysisk tæt på hinanden. Alle dele af kroppen kan blive kærtegnet og masseret. Det kræver derfor både samtykke og god tillid til sin partner. Man ser hinanden i helt nye perspektiver og udforsker hinanden i roligt tempo. Erotisk massage er derfor ganske givende for et intimt forhold, da det både fysisk og mentalt bringer jer tættere på hinanden. Alt dette kan du læse meget mere om hos Eroti.dk’s guide til en erotisk massage.

Men hvordan giver man så en erotisk massage, tænker du måske? Hvis du aldrig har givet en erotisk massage før, kan det betale sig at starte nemt ud. Hænder og fødder er gode og simple områder at begynde med. Du kan herefter gå videre til skuldrene og ryggen, som også er gode begynder-områder. For at kunne give din partner den varme og glidende fornemmelse ved en massage, er en massageolie en uundværlig investering. Vi anbefaler denne luksus massageolie fra sexologen Joan Ørting!

Massage af hænder/fødder:

  • Hæld massageolie i dine hænder og varm det op mellem hænderne. Hæld det ikke direkte på din partners hud, da olien er kold og vil føles ubehagelig.
  • Start ved din partners håndled/ankel og lad dine fingerspidser blidt følge linjerne fra håndled/ankel til hver fingerspids/tåspids – og tilbage.
  • Massér hver enkelt finger/tå med tommel- og pegefingeren. Start ved knoerne/nederste tå-led og arbejd dig med blide men bestemte massagebevægelser op mod neglene.
  • Lad herefter din tommelfinger massere håndfladen/fodfladen i cirkulerende bevægelser. Her kan du tilføje lidt mere tryk med leddet på din tommelfinger.
  • Afslut til sidst med at lade dine fingerspidser kærtegne fra håndled/ankel til hver fingerspids/tåspids – ligesom i punkt 2.

Massage af skuldrene/ryggen:

  • Hæld massageolie i dine hænder og varm det op mellem hænderne.
  • Sæt dig øverst på din partners baglår – ikke på lænden, da det giver et usundt pres på ryggen.
  • Begynd ved skuldrene, og lad begge dine hænder glide fladt og synkront ned ad hele ryggen og op igen.
  • Øg herefter presset med hænderne og gentag et par gange.
  • Brug det nederste af håndfladen til at lave cirkulære bevægelser øverst på ryggen. Brug tommelfingrene til at massere lænden.

En massage er altid individuel, så føl dig fri til at udforske alle vinkler af din partners krop med både blide, faste og varme berøringer. Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på, så længe kemien og kærligheden er mellem jer. Erotisk massage er fantastisk til forspil, fordi det varmer både dig og din partner op, inden I skal nyde hinanden helt. Intimitet, nærvær og nydelse er virkelig nøgleordene her. Din partner vil derfor helt sikkert være med på idéen; hvem ville i øvrigt ikke det?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og