Sådan vælger du den rigtige vibrator

info

Iben Helena Mortensen

Redaktør hos Eroti.dk – Et sted, hvor du kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj

Indeholder reklamelinks

Sexlegetøj er populært som aldrig før, og særligt kvinder er begyndt at få øjnene op for de uendelige muligheder af nydelse og sensualitet, der ligger i at investere i erotisk legetøj. At vælge den rigtige vibrator, både hvis det er den første eller den næste, er dog også en stor beslutning og skal bestemt ikke undervurderes. Men ligesom med så mange andre store beslutninger, handler det først og fremmest om dig og dine behov; vibratoren skal nemlig passe til dig og ikke omvendt. Intet sexlegetøj passer alle, men du kan finde det, der passer dig.

Er du klar på at finde din næste vibrerende partner in crime? Føler du dig nysgerrig og spændt – men samtidigt kan mærke en vis uoverskuelighed? Ved du ikke helt, hvordan du egentlig skal navigere i det store udvalg? Vi hos Eroti har i samarbejde med ChriChri lavet denne guide til dig, så du kan finde ud af, hvordan du vælger den rigtige vibrator til dig. Er du klar? For det er vi!

Man hører mange sexlegetøjs-begreber, så hvad er det lige netop, der definerer en vibrator? En vibrator er et stykke sexlegetøj, der har en indbygget motor og derfor udsender pirrende og intense vibrationer. De kan både være små og diskrete, eller store og fængende. Den første og vigtigste overvejelse at gøre sig er dog, hvordan man foretrækker at blive stimuleret. Kan du f.eks. bedst lide:

 • Udvendig stimulation
  Vibratoren du skal kigge efter, er en, der fokuserer på stimulation af klitoris og det ydre område af dit underliv. Her er produkter som magic wands og bullet-vibratorer særligt udviklet til formålet.
 • Indvendig stimulation
  Dette er stimulation af g-punktet. Dildo-vibratorer og vibrator-æg er her de mest ideelle produkter, og er designet til netop denne type stimulation.
 • Både udvendig og indvendig stimulation
  Foretrækker du, at du både stimuleres udvendigt og indvendigt, så er der også produkter udviklet til dette. Rabbit-vibratorer er særligt designet til at stimulere både den udvendige og indvendige del af dit underliv.

Gav det dig lidt at tænke over? Eller ved du allerede, hvilken type stimulation, du foretrækker? At vide hvilke funktionskrav du har til dit produkt, gør din søgen langt mere målrettet og derfor lettere. Når du har det vigtigste på plads, så gør dig herefter nogle små overvejelser så som:

 • Hvad er mit budget?
 • Hvad skal størrelsen på legetøjet være?
 • Skal produktet bruge batterier, være genopladeligt eller strømforsynes via stikkontakt?
 • Skal den kunne vibrere på flere måder/niveauer, eller skal den være mere simpel?
 • Overvej materialet; de absolut bedste og mest sikre materialer er silikone og ABS-plast!
 • Køb altid fra en professionel sexlegetøjsforhandler!

Nu hvor du har stillet krav, overvejet funktioner og alt det imellem, så er det på tide, du bliver præsenteret for de forskellige typer vibratorer til kvinder. Vi introducerer dig her i indlægget til de mest populære slags, og hvis du ikke kan få nok, kan du læse langt mere om hele det fantastiske udvalg af vibratorer ved at trykke lige her. Er du klar til at få varmen – og måske finde din nye allieret?

Bulletvibrator

En bulletvibrator, også kendt som klitorisvibrator, er en lille og diskret vibrator, som er designet til stimulering af klitoris og den ydre del af underlivet. Bulletvibratorer er oftest små og smalle i formen med et afrundet hoved, som er det, der skal stimulere dig. Der findes mange fantastiske bulletvibratorer, og en af vores favoritter er denne fra Rocks Off – den fås tilmed i de fineste farver!

Magic Wand

En Magic Wand er en større vibrator, som også er designet til stimulation af og omkring klitoris. Magic Wands har et langt skaft og et bredt massagehoved, som oftest er fleksibelt og kan bøje sig fra side til side. Massagehovedets brede overflade vil sende intense vibrationer ud og tage dig med storm. Lad dig forføre af denne feminine Macy Magic Wand fra Velve – den er enkel men effektiv!

Dildo-vibrator

En dildo-vibrator er af samme koncept som en dildo – men som ovenikøbet kan vibrere. Dildo-vibratorer er designet til effektiv indvendig stimulation – mange er endda krumme i formen, så de rammer g-punktet præcist. Dildo-vibratorer kommer i alverdens farver, former og størrelser, og udvalget af disse er bredt og fristende. Tjek f.eks. denne Girl Power Vibrator fra Baseks – et ægte girl power produkt i vores øjne!

Rabbit-vibrator

Rabbit-vibratoren er den ultimative multitasker – den er nemlig designet til at stimulere dig indvendigt og udvendigt på samme tid. Rabbit-vibratoren blev særligt populær efter dens medvirken i et afsnit af TV-serien Sex and the City, og den har været en favorit lige siden. Velve har givet sit bud på den perfekte rabbit-vibrator – og de har virkelig ramt rigtigt efter vores mening med denne!

At finde den rigtig vibrator er naturligvis ikke altid så ligetil, men vi håber, dette indlæg har klædt dig på til at begynde jagten efter din nye vibrerende bedste ven. Vi anbefaler, at du starter ud med at afprøve og udforske produkter i den lavere ende af prisklassen, så du får en fornemmelse af, hvad du præcist leder efter, før du investerer i de dyrere vibratorer. Men vigtigst af alt; ha’ det sjovt med det! Lad dig forkæle og inspirere af det brede udvalg og de utallige effektive funktioner, produkterne har. Blot fordi man leder efter ”the one”, betyder det ikke, man ikke kan have det sjovt undervejs!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og