[single_post_category_name]

The One Where They Get Back Together: ny trailer for Friends reunion

Isn’t that just kick-you-in-crotch-spit-on-your-neck-fantastic at der endelig er sat en dato for, hvornår vi kan gense vores bedste Venner i et helt nyt program? HBO Max har nemlig netop udgivet en ny trailer for genforeningen sammen med en dato for, hvornår vi kan opleve Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Matthew Perry samlet igen – og det er allerede den 27. maj på HBO Max.

Selvom vi glæder os til at gense vennerne, så bliver det dog ikke i deres velkendte roller som Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey og Phoebe. I særafsnittet samles skuespillerne som dem selv til en snak, hvor de kigger tilbage på serien i dens velkendte kulisser.

I afsnittet “Friends: The Reunion” vil mere end 15 celebre gæster optræde, og vi kan glæde os til et gensyn med blandt andet Tom Selleck, der spillede Monicas tidligere kæreste, Maggie Wheeler, der er bedre kendt som Janice, og Reese Witherspoon, som havde rollen som Rachels søster. Dertil kommer nye gæster til serien som Justin Bieber, Lady Gaga og Kit Harrington.

https://www.youtube.com/watch?v=MedRN92V6lE

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide