[single_post_category_name]

Pift EM op med disse hotte sportsromancer

Reklame for Gyldendal

EM i fodbold starter i dag, og hvis du ikke er den store fodboldentusiast og trænger til noget underholdning, mens kæresten sidder og råber ad fjernsynet, så har vi her fundet en bogserie frem, der vil ende med at få dig til at elske fodbold(spillere) på et helt nyt intenst niveau.

Amy Daws har nemlig skrevet en række frække romaner om lækre fodboldspillere til at spice turneringen op med. De engelske Harris-brødre er slet ikke til at modstå. De ser rasende godt ud, er karismatiske på hver deres måde, og så er de fodboldspillere. Vi ret sikre på, at du kommer til at lappe Amy Daws’ serie af fodboldromancer i dig, hvad enten du kan se lyset i mænd, der løber rundt efter en bold på en græsplæne, eller ej. Udover de flotte fyre er bøgerne nemlig spækket med drama, intriger og dampende hede scener.

Tre bøger er allerede udkommet på dansk, og to nye er på vej. Vi giver en lille forsmag på bøgerne – listet i den anbefalede rækkefølge fra første til sidste bind.


GIV SLIP

Camden Harris er den første fodboldbror, vi stifter bekendtskab med i serien. Han er et skår, som står knivskarpt på banen, men også når han ikke er iført sin fodboldtrøje er han noget af en hunk. Det kan den altid ambitiøse læge Indie Porter skrive under på. Indie har aldrig været sammen med en mand før, men det er hun klar til at lave om på. Og da den celebre fodboldspiller bliver skadet og indlagt på det hospital, hun er læge på, opstår der en spændende mulighed.

Et lille sneak peak fra bogen: “Når jeg lukker øjnene, kan jeg stadig se de farlige mørkeblå iriser, der fortryllede hver eneste del af min krop. De var så fulde af fare. Fulde af liv. Fulde af spænding. Selv da han lå der med en skade, som kan koste ham hans karriere, lokkede hans mørke øjenvipper med syndige løfter. Jeg var helt solgt over hans uglede lyse hår og mavemuskler af stål.”

 

HOLD UD

Belle Ryan troede, at Tanner Harris ville være den perfekte vej til noget forløsende sex, for han er trods alt berygtet for at knalde med alle kvinder, han kommer i nærheden af. Men da en paparazzifotograf bogstaveligt talt fanger den berømte fodboldspiller med bukserne nede, er Tanner nødsaget til at lægge sit liv radikalt om. Han afslår Belle, og hun lægger ham for had. Men det viser sig at være sværere for de to at holde snitterne fra hinanden, end de troede.

Et lille sneak peak fra bogen: “Jeg burde skubbe ham væk. Jeg burde føle afsky over, at hans krop rører ved min, særligt når guderne må vide, hvad den ellers har rørt ved inden for de seneste fireogtyve timer. Men som jeg står her i natten, er jeg styret af mine hormoner. Og sandheden er, at der findes et lille mørkt sted i min krop, som brænder efter at vide, hvordan det ville være at knalde med Tanner Harris. Bare én gang.”

 

SATS ALT

Brooker Harris har altid stået i skyggen af sine skandaleomspundne brødre, men nu agter han at blive den bedste målmand, som Champions League nogensinde har set. Pludselig er Poppy McAdams tilbage i hans liv. De to kendte hinanden som børn, men hun rejste væk for at tage på universitetet. Siden dengang er Poppy blevet en smuk, voksen kvinde, og da de to barndomsvenner befinder sig på hver deres side af en soveværelsesvæg, begynder der at opstå noget nyt mellem dem.

Et lille sneak peak fra bogen: “Okay, Poppy. Du kan godt klare det her. Det var måske ikke det bedste døgn i dit liv. Men det behøver ikke at betyde, at noget har ændret sig. Booker stillede toast og vand foran din dør. Det er en meget venlig ting at gøre, og du vil alligevel ikke have mere fra ham. Du er ikke længere den teenagepige, der var forelsket i ham. Du har været sammen med mænd. Kun få, men alligevel. Det betyder i bund og grund, at du styrer, og det ændrer dit lille forspil med din bedste ven ikke på. Selvom det var … pisse … fucking … fedt.”

 

GRIB MIG – udkommer 21. juli 2021

Stylisten Sloan Montgomery er blevet gravid. Det var bestemt ikke hendes plan, og barnets far var ikke en, hun ellers havde tænkt sig at holde på. Hun trænger til at overgive sig til en mand, lade sin krop give sig hen. Det samme trænger Manchester United-stjernen Gareth Harris til. Han har brugt det meste af sit liv på at være i kontrol og våge over sine søskende. Men først da Sloan og Gareths veje krydser, begynder de rigtigt at forstå, hvad de har manglet.

Et lille sneak peak fra bogen: “Min krop skælver som svar på hans ord. Hans stemme er som et sexet kærtegn af en stille del af min sjæl, som jeg har skjult i årevis. Jeg rækker op og tager hans ansigt i mine hænder, betragter hvert af hans træk. Pludselig er en stærk, overvældende følelse af ejerskab ved at kvæle mig. Han er min til at bruge, at behage, at tage mig af. At give og tage fra. Jeg vil have ham på den måde. Jeg har lyst til at overgive mig til, hvad end det her er, vi gør, og dykke direkte ned i det.”

 

GRIB CHANCEN – udkommer 27. juli 2021

Den femte bog om Harris-brødrene bliver kulminationen på Amy Daws’ serie. Vi vil ikke løfte alt for meget af sløret for plottet – men vi kan afsløre, at den sidste Harris-bog er mindst lige så fængende og sexet som de første fire.

Et lille sneak peak fra bogen: “Han smyger sig ind under min jakke, og varmen fra hans faste arme lægger sig stramt om mit liv. Hans ånde er varm mod min hals, da vores kroppe støder ind i hinanden, og vores overkroppe gnider sig mod hinanden ved hvert åndedrag. Han lader sin næse glide ned ad min hals og trækker vejret dybt ind, hvilket får gåsehud til at bryde ud over hele min krop. Shit, han føles godt.”

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide