Alt hvad du vil vide om Bridgerton sæson 2

Optagelse til Bridgerton sæson to er i øjeblikket i gang, og vi kunne ikke være mere begejstrede for alle de nye dramaer og romancer, som vi med garanti har udsigt til. Mens sidste sæson tog os med på en vild rejse med Simon (Regé-Jean Page) og Daphnes (Phoebe Dynevor) forhold, lover den kommende sæson at være lige så spændende. Selvom hertugen af ​​Hastings ikke vender tilbage til dette eventyr (WHY GOD, WHY?!), vil der være større fokus på Daphnes bror, Anthony (Jonathan Bailey). Ud over den voksende rollebesætning – som inkluderer en håndfuld nye stjerner – har vi allerede et par detaljer om, hvad vi kan forvente.

Den anden sæson følger den anden bog i Julia Quinns bogserie, The Viscount Who Loved Me. Denne gang vil handlingen handle om den ældste Bridgerton-søn, Anthony, da han søger at finde en kone. Undervejs befinder han sig i en slags kærlighedstrekant med en kvinde ved navn Edwina og hendes ældre stedsøster, Kate Sheffield. I bogen er Anthony sat til at skulle giftes med Edwina, men Kate beslutter sig for, at Mr. Bridgerton ikke er god nok til sin lille søster og det starter et fjender-til-elskere-plot.

I den nye sæson møder vi også endelig Bridgertons far! Den 28. maj brød nyheden ud om, at serien havde kastet Rupert Evans som Edmund, far til de otte Bridgerton-søskende. Edmund, kone til Violet, var allerede død i begyndelsen af ​​sæson en, så vi vil sandsynligvis se Evans i flashbacks eller drømmesekvenser. Netflix kalder karakteren ”en kærlig og hengiven mand, hvis ægte kærlighedskamp med Violet Bridgerton gav dem otte perfekte børn. Han er også en uendelig tålmodig og venlig far, der er særlig stolt over at lede sin ældste søn Anthony gennem livet.”

Bridgerton sæson to begyndte at filme i begyndelsen af ​​maj. Selvom Netflix ikke har annonceret en officiel udgivelsesdato, er det sandsynligt, at vi først får nye episoder i slutningen af ​​2021 eller begyndelsen af ​​2022. Den første sæson faldt til jul, så det er muligt, at sæson to følger trop.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være