Beskyt dit hår mod solen

Indeholder affliatelinks

Du ved, at du skal beskytte din hud mod solens stråler. Men ved du også, at du skal beskytte dit hår? Håret tager nemlig også skade af solen og bliver tungt, glansløst og mister sin farve. Not very nice, vel? Vi guider dig her til, hvordan du bedst beskytter dit hår.


Tag Clarins Sun Care Body & Hair Oil Mist SPF 30 med dig i strandtasken, så er du sikret, at dit hår er optimalt beskyttet. Den unikke oliespray lægger sig som en usynlig hinde og beskytter dig mod solens farlige UVA og UVB stråler – helt uden at fedte eller tynge. Olien kan bruges både i vådt og tørt hår, så du let kan genopfriske, når du har badet.

En nem måde at beskytte dit hår på er simpelthen blot at iføre dig en hat, som er med til at beskytte dit hår og din sarte hovedbund mod solens skadelige stråler. Denne stråhat fra Becksöndergaard giver dig samtidig et cool look.

Med Wella Invigo Sun After Sun Shampoo og Conditioner kan du pleje dit hår, efter det har været ude i solen dagen lang samt forberede håret på at skulle ud i solen igen dagen efter. Shampooen renser effektivt hår og hovedbund for salt, klor og solcreme, og efterlader det med en behagelig og ren følelse. Desuden er shampooen udstyret  med UV-filter, som beskytter håret imod solens skadelige stråler. Conditioneren giver øjeblikkelig dybdevirkende og reparerende effekt efter eksponering for sol og havvand.

Når håret bliver skadet af solen, bliver det tørt. Brug derfor denne lækre Dark Oil fra Sebastian, der giver håret masser af fugt tilbage takket være sandeltræ, cedertræ og arganolie. Olien beskytter desuden mod solens skadelige stråler og er desuden uden parabener.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive