De bedste produkter til lange vipper

Annonce for Nicehair

Vi er desværre ikke alle født med naturligt laaaaange øjenvipper. Men heldigvis kan vi snyde os til samme resultat med disse produkter, der giver lange Bambi-øjenvipper, der ser helt naturlige ud. Her kan du se produkterne, som du ikke vidste, du ikke kunne leve uden.


Mascara

Det giver sig selv, at en god mascara er essentiel for at give synet af lange vipper. Men hvilken skal du vælge? Nogle mascaraer lover længde, andre volumen og så er der Clarins Wonder Perfect Mascara 4D, der både tilfører volume, længde og buk. Alle tre er med til at sørge for at definere dine vipper og give en god længde, da børstehårerne fanger hver eneste vippe. Den er beriget med filmdannende rose voks der giver et langtidsholdbart resultat, beskytter farven mod at falme og giver det samme intense look hele dagen.

Primer

Nilens Jord Lash Primer er en primer til vipperne, som får dem til at synes længere og mere voluminøse, samtidig med at farven på mascaraen kommer til at fremstå mere intens. Primeren påføres direkte på vipperne efterfulgt af din yndlingsmascara, inden primeren tørrer helt

 

Vippebukker

De flestes vipper er ikke ret bukkede fra naturens hånd, og det betyder, at længden på dem ikke står tydeligt frem når de ses forfra. Derfor vil et buk af vipperne give større synlighed af vippernes længde, da de bliver løftet op og øjet synes større. Og så gør det da ikke noget, at denne Irina The Diva – Diva Lash Curler er skabt i kobber med to håndtag pyntet med funklende, sorte sten, som giver et ekstravagant udtryk.

 

Vippeserum

Vi har altid tænkt, at hvis vi havde korte vipper, så ville det aldrig kunne laves om. De ville forblive den længde, de nu engang havde. Men tro om igen. Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum er et yderst effektivt vippeserum, der giver dig længere, mere fyldige og stærkere vipper – og det er endda på en sund måde! Serummet er nemlig rigt på antioxidanter og peptider. Serummet påføres ved rødderne af vipperne og stimulerer hårsækkenes vækst, så du efter 6-16 uger vil se en ret bemærkelsesværdig effekt.

Falske øjenvipper.

Falske øjenvipper har i mange år været forbundet med noget lidt kikset, men no more. DUFFBeauty Lashes Premium 3D – Au Natural er håndbundne kvalitetsøjenvipper. Vippens 3D effekt gør at de blender sammen med dine egne vipper og tilfører lidt mere længde og volumen, end du kan skabe med en almindelig mascara.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og