De her skønhedsprodukter sværger kendisserne til

Annonce for Nicehair

Har du også overvejet, hvad hemmeligheden er bag de smukke kendisser med perfekt hud, hår og makeup udover gode gener? Hemmeligheden er, at de bruger de helt rigtige, lækre skønhedsprodukter. Men heldigvis kan du også sagtens få fingrene i dem, og komme til at se lige så godt ud. Vi afslører her, hvilke lækre skønhedsprodukter stjernerne sværger til – og hvis Blake Lively, Gwyneth Paltrow og Beyoncé bruger de her produkter, så må de virkelig være the real deal.

 

Rachel McAdams 

Rachel McAdams bruger fast Sebastian produkter, og det er der én grund til: de virker bare altid! Især er stjernen glad for Sebastian Thickefy Foam Thickener, der er en vægtløs skum, som giver ekstraordinær volumen. Stjernen, der jo altid ser forrygende ud, har nemlig brug for lidt hjælp til at løfte lokkerne, og med skummets unikke formel tilfører den håret en masse fylde, så det både føltes og ser tykkere ud.

 

January Jones

January Jones sværger til Sound Sleep Cocoon fra dermalogica som sin natcreme – og det med god grund. Cremen er nemlig et vidunder, der både er dybt nærende og fugtgivende, samtidig med at den reducerer tegn på træthed. Den giver nyt liv og vitalitet til din hud og har en udglattende virkning, der giver en jævn og glat struktur til huden. Den er desuden beriget med indkapslede æteriske olier, som frigives i løbet af natten, og som er med til at sikre en rolig og dyb nattesøvn.

 

Blake Lively

Den fine, nude neglelak fra Essie er tit at finde på skuespillerindens negle, hvor den giver et diskret, men eksklusivt udtryk. Neglelakken har da også navnet “mademoiselle“, som passer ret godt sammen med Blake Lively.

 

Sophie Turner

Sophie Turner er en kæmpe sucker for Wellas produkter, og derfor har hun endda sagt ja til at være ambassadør for mærket, fordi hun elsker det så meget. Især er hun glad for Wella Invigo Nutri-Enrich Frizz Control Cream, og hun har udtalt til InStyle, at “mit hår kan godt blive tørt og kruset, og derfor kan jeg godt lide Wella’s Invigo Nutri-Enrich Frizz Control Cream, som er virkelig fantastisk. Du tager det på hver morgen, og det fjerner fuldstændig kruset, så det er fantastisk til hattehår og hjelmhår.”

 

Beyoncé Knowles

Queen B med de smukke øjenvipper får dem lange og voluminøse med L’Oréal Paris Cosmetics Lash Paradise, som er beriget med ricinus olie, der plejer vipperne, samtidig med at de over 200 børstehår giver en let, præcis og fejlfri applikation. Mascaraen er højpigmenteret, og den forlænger vipperne med op til 98%, hvilket er grunden til, at Beyoncés vipper bliver så lange og flotte.

 

Sarah Hyland

Sarah Hyland var faktisk en af de første til at prøve den nye ghd Max Styler, da hun i år deltog i Golden Globe uddelingen – og ud fra billedet med det smukke hår, der bølger ned ad ryggen, bliver det ikke sidste gang, at hendes stylister trækker Max Styleren frem, når Sarah skal på den røde løber.

 

 

Gwyneth Paltrow 

Victoria Beckham, Khloe Kardashian og Drew Barrymore er blot et lille udpluk af stjernerne, der sværger til Bioderma sensibio H2O Micelle Solution, og Gwyneth Paltrow har endda udråbt den til den bedste makeup fjerner, der er på markedet. Det gør hun på baggrund af dens parfumefri, milde rensevand, der effektivt fjerner snavs og makeup uden at udtørre huden.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og