Derfor skal du vælge glasvægge til din virksomhed

For virksomheder som står over for at indrette lokaler, er der mange valg at træffe. En af dem er hvilke slags vægge, der skal være i bygningen. Her vinder glasvægge større terræn. Derfor er der også udviklet på den traditionelle glasvæg, så du nu både kan få lydisolerede glasvægge, brandsikre glasvægge, matterede glasvægge, glasskillevægge og hippe New Yorker glasvægge, der giver en trendy vibe på kontoret. Men udover at glasvægge er en æstetisk flot løsning, hvad er der så af fordele ved at vælge glasvægge?

Lysindfald

Det giver nok sig selv, men en glasvæg er det perfekte valg, hvis du ikke vil gå på kompromis med lyset, som får lov til at strømme ind gennem glasset og sprede sig rundt i rummet. Dermed undgår man mørke rum – især om vinteren, hvor solens sparsomme stråler får lov til at have sin indvirkning i rummene.

Et socialt arbejdsmiljø

Med glasvægge kommer der en mere åben stemning på kontoret, da det er nemmere at følge med i aktiviteten samtidig med at kollegaer og andre afdelinger ikke føles afskåret fra én, blot fordi man sidder på forskellige kontorer. Med lydisolerede glasvægge kan man sikre sig, at åbenheden ikke forstyrrer arbejdskoncentrationen, men blot bliver en social forstærkning af medarbejdernes trivsel.

God for pengepungen og miljøet

To fluer med et smæk. Opvarmningen fra sollyset vil nemlig reducere behovet for el, så der er penge at spare på løsningen med glasvægge, samtidig med at de sparede penge på el betyder et mere bæredygtigt valg med mindsket CO2-udslip. Ved valg af matterede glasvægge får du desuden de fordele, at de holder bedre på temperaturen i rummet, så der igen spares penge på opvarmning – og som en bonus er de matterede vægge med til at reducere UV-strålingen.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er