[single_post_category_name]

Dit horoskop: Juni

Dit horoskop: Juni

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

Gamle venner kan dukke op i dit liv igen, og det bliver hyggeligt. Du vil dog også finde ud af, at du skal videre og skabe nye relationer. Kreative boligprojekter giver energi, og det samme gør tid med familien. Du har brug for at slappe af ind i mellem, så det skal du ikke have dårlig samvittighed over.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Til tider kan temperamentet dog løbe af med dig, hvis du ikke passer på. Hvis du og din partner begge gør jeg umage for at se tingene fra hinandens side, så kan du se frem til en dejlig harmonisk måned. Er du single, kan du måde en potentiel partner, hvis du selv er interesseret. I denne tid har du dog sikkert størst behov for at fokusere på dig selv og din egen personlige udvikling.

 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Skytte eller Vægt

 

TYR

Der er stor fokus på penge og økonomi, og der kan forekomme nogle ændringer. Det kan være, at du skal omlægge lån eller påtænker en større investering. Det er vigtigt, at du er ekstra opmærksom. Fokuser på din bolig og familien, arbejdet er vigtigt, men for nu har du mest af alt behov for at slappe af.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Har du en partner, så find tid til hyggelige projekter i boligen. I er måske ikke altid enige, men I er gode til at finde kompromiser og gøre plads til jeres forskelligheder. Der skal være tid til romantiske stunder, det binder jer sammen. Har du ikke en partner, så er det ikke sandsynligt, at du finder noget seriøst i denne måned. Egentlig har du ikke fokus på dette, og din tanke er; sker det, så sker det…

 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Krebs og Løve

 

TVILLING

Find en balance mellem og være social og få noget alene tid. Du har brug for at fokusere på dig selv og tænke over, hvad du fremadrettet skal have i dit liv og, hvad du skal give slip på. Det er dog ikke alvorligt det hele, for du er udadvendt og nyder når der sker noget aktivt, helst sammen med andre.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Få talt med din partner, hvis du føler, I er gledet fra hinanden. Jeres forhold kan blive testet, men det er mest dine tanker, der kan løbe af med dig, og gøre udfordringerne større, end de behøver at være. En åben dialog løser næsten alt. Har du ikke en partner, kan det ændre sig. Andre tiltrækkes af dig, da du har en dejlig udstråling, og dette kan resulterer i spændende, romantiske invitationer.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tyr og Vædder

 

KREBS

Du vil få nogle aha oplevelser i denne måned. Har du spekuleret over problemer eller haft svært ved at finde løsninger, så kommer det til dig nu. Du har god energi og der må gerne ske lidt ud over det sædvanlige, tag fat i venner og find på noget impulsivt, eller arranger noget med familien.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Vær ikke bange for at give udtryk for dine behov overfor din partner. Du må gerne være lidt egoistisk, du har brug for at blive forkælet. Der er mulighed for flirt og romantik, også selvom du ikke er i et nyt forhold. Er du single har du brug for flirt og romantik i dit liv. Lad dig dog ikke presse til noget, du ikke føler for, inden du ser dig om, kan du være i et forhold, du ikke helt selv mente så seriøst.

 

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Krebs

 

LØVE

Anden halvdel af måneden bliver mest aktiv, men ellers har du brug for at tage dig nogle pauser, hvor du ikke har aftaler eller arbejde. Sæt tempoet lidt ned og gør kun det, du har lyst til, når det er muligt. Nye chancer viser sig på dit arbejde, men tænk dig grundigt om, inden du hopper ud i tingene.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en god forståelse mellem dig og din partner, men du kan godt føle, at denne begrænser dig noget. Der er sikkert mange ting, du ønsker I kan gøre sammen, men denne er ikke lige så impulsiv eller villig til at begynde på noget nyt. Lad det ikke holde dig tilbage, men tag en ven med. Er du single, er det ikke den mest spændende måned. Der er ikke så meget flirt i luften, som du kunne tænke dig.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Fisk og Skytte

JOMFRU

Du har helt klart brug for en pause, især i slutningen af måneden. Der skal være tid til eftertanke, og det er ikke så meget, du har lyst til, hvis det ikke giver mening for dig. Du nyder at være sammen med gode venner, men det skal helst være på dine præmisser, ellers virker det modsat og dræner dig.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning, og blive til en hemmelig flirt. Tag det stille og roligt, hvis det er tilfældet, det skal ikke gå for hurtigt, da det så slutter, inden det rigtig er begyndt. Er du i et forhold, så find nogle stille stunder, hvor du og din partner kan være i nuet og bare nyde hinanden. Nærvær skaber fælles forståelse, og det er vigtigt, da de næste måneder kan blive mere travlt.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk

 

 

VÆGT

Vent med nye projekter til senere på året, det glæder både i boligen men også på arbejdet. Du er ikke så kreativ som ellers, og du vil se flere begrænsninger end muligheder. Du kan få et nyt jobtilbud, der også betyder mere i løn, men du har også brug for frihed, så sig ikke ja til hvad som helst.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sæt kærligheden på dagsordenen og find på noget I kan være fælles om, der inspirerer jer. Fornyelse i boligen gør en stor forskel, så få ordnet og find på kreative projekter. Der er mulighed for mange romantiske stunder, og I taler godt sammen. Er du ikke i et forhold, er der også sjove oplevelser i vente. Du kan blive introduceret for en potentiel partner af gode venner, og det kan stille og roligt udvikle sig.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Stenbuk og Tvilling

SKORPION

Hvis du kan slippe kontrollen, vil du få en måned, hvor du kan læne dig tilbage og nyde godt af invitationer og arrangementer, uden du selv behøver at gøre meget. Der sker virkelig noget, det går stærkt og du kommer ikke til at kede dig. Nye projekter kommer godt fra start, men begynd ikke på meget store boligprojekter.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Lad gerne din partner tage over, det er godt for jeres forhold. Du bliver positivt overrasket, og det skaber mange gode stunder med dybe samtaler. Kom ud og oplev noget sammen, det vil glæde jer begge og give dejlig energi. Der er kærlighed i luften, hvis du er single, så hold dig ikke tilbage. Du kan føle dig tiltrukket af en, der inspirerer dig med nye ideer og en anderledes måde at tænke på.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Vandbærer og Jomfru

SKYTTE

Det går nogle gange lidt for hurtigt i det daglige, både hjemme og på arbejdet, og det kan presse dig til at træffe forhastede beslutninger. Tænk dig om en ekstra gang, så du ikke begår fejl. Du kan udvide dit netværk med spændende mennesker, der kan også udvikles nye venskaber, så vær udadvendt og social.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En skøn måned i kærlighedens tegn venter. Din partner vil forkæle dig, og finder på spændende arrangementer, I kan være sammen om. Gør hverdagen så let som mulig, så I ikke kommer til at diskutere om rutineopgaver og forventninger. Er du ikke i et forhold, så er mulighederne der. Det er dog dig, der skal række ud og tage chancerne, når de viser sig. Du kan også føle dig tilfreds med at være single.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Løve og Skorpion

STENBUK

Det er de nære ting, der betyder mest for dig. Du er ikke til store forsamlinger eller lange arrangementer, så sig fra og vær tro mod dig selv. Du kan få en uventet indtjening, men du vil også bruge flere penge, end du regner med. Du har brug for forkælelse og giver gerne generøst til dem omkring dig.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har en meget stærk vilje, og det kan være svært for din partner at navigere i. Prøv at finde din mere fleksible side frem, og vælg dine kampe med omhu. Egentlig har du jo brug for, at I kan slappe af sammen og finde ind til ømheden og harmonien. Hvis du ikke har en partner, så hold øjnene åbne i dagligdagen. Et tilfældigt møde kan føre med sig. Der kan også udvikle sig en flirt med en kollega.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Tvilling og Krebs

VANDBÆRER

Du har en tendens til at sætte begrænsninger op for dig selv. Det er mest i dit eget hoved, for du kan meget mere, end du regner med. Du har mange ressourcer, og lægger du delmål, så vil du også se, hvor meget du kan opnå. Vent med boligprojekter, det vil nemlig stresse dig mere, end du regner med.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKO

Er du i et parforhold, kan I tage det op til revision. Du har sikkert brug for mere frihed og hjælp i dagligdagen, end du modtager. I har begge et ansvar for, at tingene fungerer, det er ikke kun dig. Det er vigtigt, at din partner kommer på banen og udviser forståelse. Er du ikke i et forhold, så er det sikkert sådan, du gerne vil have det lige nu. Der skal meget til for at imponere dig, du er særdeles kritisk.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Jomfru og Vandbærer

FISK

Nye projekter og spændende opgaver trækker i dig. Der skal ske noget, og du holder af at have mange bolde i luften. Der er ingen tvivl om, at jo mere travlt du har, jo bedre. Det skal dog ikke være med rutine eller kedelige gøremål, det skal inspirere dig, ellers spilder du dine gode ressourcer.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kaster du dig over boligprojekter så sørg for, at du og din partner får talt om det og er enige. I kan få fantastiske ting til at ske, men det kræver en fælles kurs. I trives i hinandens selskab i det daglige, hvis åbenhed også er en del af hverdagen. Det bliver en dejlig måned, hvis du er single. Du kan møde en partner, som du vil føle dig meget tiltrukket af. Det kan udvikle sig ud over bare en sommerflirt.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vædder og Tyr

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide