[single_post_category_name]

Erotiske bøger: Få sex, kærlighed, romantik og pirrende erotiske øjeblikke med ét smæk

Annonce for Gyldendal

Erotiske romaner fås i alle typer og former. Vi har udvalgt 7 af de bedste, som kun ved hjælp af ordene kan stimulere din hudsult og tænde op under dit begær.


Fræk fodboldfantasi

HOLD UD af Amy Daws

Der er ikke noget, der kan stoppe den hotte fodboldspiller Tanner Harris. Han kan få hvem som helst til at få med ham i seng, lige indtil en dag, hvor han bliver fanget splitternøgen på kamera af en paparazzi-fotograf. Belle Ryan kan egentlig ikke fordrage Tanner, man alligevel er det hende, der kommer den kendte fodboldspiller til undsætning. Deres møde vækker noget i hende, som hun ikke troede, hun kunne have for ham.

 

Endnu mere Fifty Shades

I MØRKET af E L James

Anastasia Steele er skredet fra Christian Grey, og han vil gøre alt for at få hende tilbage. Hvis du kender den berømte FIFTY SHADES-serie, ved du allerede, hvor hede E L James’ bøger er, og dette andet bind i serien om Christian Greys side af historien er bestemt ikke en undtagelse. I sommeren 2021 kommer tredje bind, som hedder FRI, og vi kan slet ikke vente!!!

 

Det umulige begær

KUN DIG af Melanie Harlow

Som skilsmisseadvokat er Nate blevet en smule kynisk. Han tror i hvert fald ikke på den store kærlighed, for han har set det gå galt alt for mange gange. Det tror bryllupsplanlæggeren Emme til gengæld på, og hendes krop skriger efter hans. Ikke mindst når hun ser ham i rollen som alenefar til en lille pige.

 

Han vil have mere

DUBLIN STREET af Samantha Young

Pludselig dukker Braden Carmichael op i Jocelyns liv. De indgår en aftale, så de begge kan få tilfredsstillet deres lyster uden at binde sig, men det viser sig, at Braden vil have mere end hed og lidenskabelig sex ud af forholdet. Han vil have Jocelyn, rigtigt have hende, og nu skal hun finde ud af, om det er noget, hun kan tilbyde ham. Gør dig klar til at flytte ind i Dublin Street, hvor begæret snurrer og spændingerne fyger mellem disse to lovers, som ikke kan holde snitterne fra hinanden.

 

Venner med fordele

HAM af Sarina Bowen

De var så gode venner. Faktisk boede Jamie Canning og Ryan Wesley sammen, men en dag gik noget galt mellem dem, og nu taler de to gutter ikke sammen længere. Ryan har dårlig samvittighed over, at han fik sin heteroseksuelle ven til at gøre noget grænseoverskridende – men måske udforskede Jamie bare en side af sig selv? Nu skal deres hold spille overfor hinanden i et hockeymesterskab, og de to gamle venner nærmer sig en konfrontation. Det er næsten umuligt ikke at lade sig synke ind i Jamie og Ryans smukke venskab, som måske udvikler sig til noget, som er mere hedt end bare et crush.

 

Efter et one-night-stand

SENDT TIL TÆLLING af Kristen Callihan

Quarterbacken Drew er fuldstændig forgabt i Anna. De har haft sex, og Anna er egentlig ikke interesseret i mere end det, men Drew kan ikke andet end at følge sit begær. Også selvom det skal blive en sej kamp at få Anna til at indse, at de har noget dybere sammen end et hurtigt knald. Bogen er den første i serien GAME ON, men den kan sagtens læses alene. Til gengæld kan du glæde dig til resten af serien, hvis du bliver tørstig efter mere fra Kristen Callihans saftige univers.

 

Lidenskabelighed og løgn

HVIDE LØGNE af M. Leighton

Sloane Locke har brug for endelig at gøre noget, hun ikke må. Noget grænseoverskridende, noget, som hendes far og brødre ikke ville tillade, hvis de altså havde noget at skulle have sagt. Da hun endelig møder en spændende mand, får de forbudte lyster frit spil. Men intet har forberedt det elskende par på, hvad de har startet, for ingen af dem har været helt ærlige over for hinanden.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide