Firefly Lane: Læs bogen bag Netflix-hittet, der hylder venindeskaber

info

Forrygende venskabshistorie af #1 New York Times bestsellerforfatteren Kristin Hannah

Firefly Lane er en rørende hyldest til venskabets ubrydelige bånd. En fortælling om løfter og troskab, om hemmeligheder og forræderi og om den ene person, der altid kender ens dybeste hemmeligheder og inderste ønsker.

Kristin Hannah (f. 1960) er en prisbelønnet forfatter, der har udgivet flere end tyve romaner. Hun fik sit store internationale gennembrud med Nattergalen (2016), der ved udgivelsen tog verden med storm og var på de amerikanske bestsellerlister i over 100 uger. Da Netflix havde premiere på tv-serien Firefly Lane, var den at finde blandt tjenestens ti mest populære tv-serier.

Annonce for Gyldendal

Veninder! Det er dem, der følger os i tykt og tyndt. Det er dem, der elsker os, præcis som vi er. Det er dem, vi kan få mavekramper af grin sammen med, men også dem, der griber os, når vi falder. Kristin Hannah hylder de uundværlige venskaber i sin vidunderlige bog Firefly Lane, som Netflix-serien af samme navn er baseret på. Nu udkommer bestsellerromanen på dansk. Læs eller lyt til bogen, og send dine veninder al den kærlighed, de fortjener.


Drøm dig væk i en smuk historie om et venskab, der overlever årtier mod alle odds

Er du en af de heldige, der har en ægte hjerteveninde? En, du kan fortælle alt uden frygt for at blive misforstået eller dømt? En, der har kendt dig som barn, delt dine teenagekampe og stadig er der nu, hvor du er en voksen kvinde med et fuldtidsjob og kedelige voksenproblemer. Så er du heldig, og så vil du elske Kristin Hannahs vidunderlige roman Firefly Lane.

Vi befinder os i sommeren 1973. Da sommeren synger på sidste vers, møder Kate Mularkey og Tully Hart hinanden. To piger, der vitterligt ikke kunne være mere forskellige – både udenpå og indeni. Alligevel udvikler der sig et unikt og stærkt venskab mellem dem, og snart er de to uadskillelige.

De bliver hinandens livsvidner gennem seksuelle krænkelser, omsorgssvigt og de svære livsvalg, der skal tages i teenageårene. De næste tre årtier er de hinandens faste holdepunkt i tilværelsen. Sammen kan de klare alt.

Alligevel sættes det ubrydelige venskab på en skæbnesvanger prøve, da én fatal beslutning river dem fra hinanden og sætter både deres mod og venskab på en umulig opgave.

Romanen er filmatiseret af Netflix, hvor den kan ses som tv-serie. MEN … snyd ikke dig selv for at læse bogen. For som det altid er tilfældet, når en bog filmatiseres, så kommer alle de små vidunderlige detaljer fra romanen bare ikke med på skærmen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt