[single_post_category_name]

Khloe Kardashian og Tristan Thompson er ovre… igen

Vi var ellers ellevilde over nyheden om, at Khloe Kardashian og Tristan Thompson genfandt kærligheden for et år siden og igen blev en lille familie på tre sammen med deres fælles datter, True.

Men her et år efter er parret igen igen gået fra hinanden. Denne gang er bruddet dog uden drama og grunden er simpelthen bare, at de ikke føler, de passer sammen længere. En kilde tæt på parret fortæller, at de stadig har stor respekt for hinanden og vil blive ved med at coparent deres datter på tre år.

Sidst parret gik fra hinanden, var grunden, at Tristan Thompson blev fanget i en del sidespring, herunder at have været sammen med Kylies daværende bedste veninde, Jordyn Woods. Khloe har både tilgivet Jordyn og altså også Tristan, som hun tilbragte en stor del af karantænen sammen med – hvilket blev startskuddet til deres nye romance, som nu igen er ovre.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide