Månedens Getaway: Romantiske stunder i egen have

info

Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi.

Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N, hvor hun arbejder med par og individuelle klienter.

Derudover holder hun foredrag, workshops, underviser og er fast skribent hos ChriChri.dk.

Læs mere på www.amandalagoni.dk

Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor og kone. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet som så mange andre, og oplever også at tid kan være en mangelvare i børnefamilien. Derfor har Amanda og hendes mand, Mads Marcus, besluttet at tage på en getaway ét døgn hver måned, rundt om i Danmark. Og her på chrichri.dk kan du følge med, til inspiration til getaways, og til parforholdet.


 Jeg får tit spørgsmålet; “Hvordan kan I komme afsted hver måned, når I også har 2 børn og arbejde, der også ligger i weekender?”

Det kan vi heller ikke… i denne måned kunne det simpelthen ikke gå op. Ofte har børnene legeaftaler med overnatning, så de ikke har en oplevelse af at være “passet”, men i denne måned har vi begge på skift været væk i weekenderne, og vi havde simpelthen ikke lyst til at få børnene afsat i den weekend, vi kunne være sammen alle 4.

Derfor besluttede vi at lave en Getaway i haven.

Og det er et glimrende eksempel på, at man sagtens kan skabe særlig getaway stemning i haven eller i stuen – ganske gratis.

Bevares – det er da overhovedet ikke det samme som at komme væk og blive vartet op, og der er da helt klart forskel på hotel-sex og have-sex, men når nu man ikke kan komme afsted, så vil jeg til hver en tid advokere for et alternativ frem for ingenting.

 

At gøre sig umage

Det betyder, at man skal gøre sig umage – det er i det hele taget noget, vi skal – gøre os umage. Overfor os selv og overfor vores partner. Selvfølgelig skal vi også kunne slappe af stemple ud – men det er mindst lige så vigtigt at gøre sig umage med at skabe et godt klima og gode oplevelser i parforholdet – og stemple ind.

Gode følelser og minder, bliver skabt af gode oplevelser og gode valg. En del af, “at elske”, er at vælge hinanden til, og at gøre os umage med vores relation.

Så det prøvede jeg i lørdags. For efter nogle intense uger med meget arbejde, trængte Mads og jeg virkelig til at forbinde os og til at lave noget sammen.

Daten startede pisse godt med, at jeg faldt i søvn med børnene….

 

Bål og bobler

Det holdt hårdt at vågne igen – men da jeg først kom i omdrejninger, var det det hele værd. Sammen bar vi puder ud i haven, tændte bål, åbnede bobler og fandt snacks frem.

Desuden har vi et myggenet, vi kan hænge op over pallesofaen, så man kan sove udenfor uden at blive ædt.

Lækker musik i vores portable højttaler, lyskæder, stearinlys, bål og bobler – det var opskriften på en ret lækker date – i vores egen have. Og hvis man så lige tilføjer Sushi og en lækker dessert, så ved jeg ikke hvad mere, jeg kan ønske mig.

Og med den dejlige ramme haven og bålet og boblerne satte, endte det alligevel med det der lignede hotel-sex…. (Tænker du ved, hvad jeg mener).

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være