Ny løbevogn med fire funktioner fra CYBEX

Indeholder reklamelinks

CYBEX har netop lanceret den helt nye multifunktionelle klapvogn, der har fire funktioner samlet i sig. Vognen, som er døbt AVI, kan nemlig både bruges til at spænde bag på cyklen, på ski eller to former for løb.

De fire forskellige funktioner er tilgængelige med forskellige tilkøb. Eksempelvis det revolutionerende håndfrie set-up med bælte i taljen, hvor overkroppen er fri og muliggør en naturlig løbestil. Det er heller ikke mange løbevogne, der kan konverteres om til at have ski under sig i stedet for hjul, så det er muligt at holde fast i sin aktive livsstil med eksempelvis langrend.

At løbevognen også kan bruges som cykelvogn, der spændes bagpå cyklen, gør samtidig vognen utroligt anvendelig i hverdagen, hvor vognen ikke kun står parkeret til et par løbeture om ugen, men også kan bruges i det daglige i transporten til og fra daginstitutioner. Eller på lange cykelture som barnet vil nyde, mens du får pulsen op.

Vognen har netop vundet den prestigefyldte Red Dot Award og er udviklet af Martin Pos – tidligere professionelle atlet og Cybex-grundlægger – og er den første af sin slags i det danske marked. Som altid er der lagt vægt på ultimativ sikkerhed, komfort og raffineret design for børn fra 6 måneder op til 4 års-alderen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og