[single_post_category_name]

Opskrift på chokolade spread/ hjemmelavet nutella

Hvem elsker en nybagt bolle med nutella? Vi kan i hvert fald ikke se os fri! Derfor elsker vi denne hjemmelavede udgave, som er proppet med lækre ingredienser. Skal din weekend morgen starte ekstra rart? Så lav denne lækre spread i aften og du vil blive hyldet ved morgenbordet i morgen, når du serverer den.

Sådan gør du:

Start med at riste hasselnødderne i ovnen på 200 grader i ca. 7-10 min. Når nødderne er færdige og er kølet lidt af, kommes de i et viskestykke og smuldres mod hinanden, så hasselnøddeskallerne falder af. Blend nu nødderne med en stavblender (eller andet), til nødderne er blevet til fint mel.

Hak nu al chokoladen fint, og kom det i en skål.
I en gryde blandes nu fløde og en knivspids salt. Rør konstant til fløden koger. Hæld nu halvdelen af fløden over den hakkede chokolade, og lad den stå i et øjeblik. Rør nu med en dejskraber i chokoladen. Hæld resten af fløden i lidt af gangen, mens du fortsat rører. Nu tilsættes smørret lidt af gangen, stadigvæk under konstant omrøring. Når al chokoladen og smør er smeltet, røres hasselnøddemelet i. Rør godt til, så du undgår klumper af nøddemel i din spread.

Kom din chokolade spread i et glas, og stil på køl natten over, og så er der lækker spread til morgenbollerne eller andet bagværk.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide