[single_post_category_name]

Tivoli viser EM-braget Wales – Danmark på storskærm

 

Tivoli har de seneste uger fået mange henvendelser fra fodboldfans, der gerne vil have et sted at mødes for at se Danmarks EM-kampe. Det er derfor glædeligt at kunne afsløre, at Tivoli netop har sikret sig retten til at vise ottendedelsfinalen mellem Wales og Danmark direkte fra Amsterdam på storskærm på Plænen den 26. juni. Kampen, der afgør om Danmark fortsætter i EM slutrunden, fløjtes i gang kl. 18:00.

For at deltage i sportsfesten, som forhåbentligt bliver lige så medrivende som kampen mod Rusland forleden, kræves et særlig armbånd. Armbåndet, der giver adgang til de omkring 1.600 eksklusive pladser foran storskærmen, gives efter først-til-mølle-princippet to timer før kick-off. Armbånd kan ikke forudbestilles; og gæster skal personligt møde op inde i Tivoli for at få dem.

Stolte traditioner
Tivoli har stolte traditioner for fodbold på Plænen på den 30 m2 storskærm, hvor der lørdag er lagt op til endnu en folkefest, når Danmark spiller mod det stærke hold fra Wales om retten til at gå videre i EM slutrunden. Mon ikke de fleste håber og tror på en kamp, hvor Danmarks drenge i form af måltyven Yussuf Poulsen, stortalentet Mikkel Damgaard, klippen Kasper Schmeichel anført af Simon Kjær giver Wales en fodbold-lektion de sent glemmer? Danske fodboldfans tror på det; og det er ifølge fans nærmest umuligt at opdrive en rød trøje for tiden. Der vil være DJ opvarmning og skummende fadøl før, under og efter EM-kampen.

Kom i god tid
Alle fodboldfans opfordres til at komme i god tid, da der utvivlsomt bliver rift om de kun 1.600 siddende pladser. Armbånd kan hentes fra kl. 16:00 efter først-til-mølle-princippet ved Plænen. Alle fodboldfans skal være til stede i Tivoli, hvor de personligt får udleveret deres armbånd. Det kræver almindelig entré eller Tivolikort at komme ind. Alle gæster over 15 år skal vise gyldigt coronapas enten via MinSundhed eller coronapas app’en. Hvis fremvisningen af gyldigt coronapas sker på andre måder, er der også krav om fremvisning af ID.

Når alle armbånd er udleveret vil det blive oplyst til gæsterne ved indgangene

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide