[single_post_category_name]

Turen går til stranden: 8 praktiske og søde items til børn

Indeholder reklamelinks

Hvad er mere sommer end dage ved stranden med kølige dyp i havet og leg i sandet? Men med små børn så kræver det også en del udstyr, selv når der er tale om en spontan tur til stranden. Vi guider her til de 7 ting, der er et must i tasken – og som samtidig er supercute.


 

En drikkedunk er nærmest altid et must at have med sig på tur, men især på en stranddag er det vigtigt med masser af væske. Drikkedunken fra Liewood holder vandet dejligt koldt i 24 timer.

 

I stedet for et badehåndklæde så overvej en badeponcho som denne fra Filibabba. Med en badeponcho har barnet fri bevægelighed og kan lege, mens håndklædet varmer og tørrer den lille krop efter en tur i det kolde vand.

 

Mini A Ture badeheldragten har et praktisk UV-filter på 50+, så barnet er godt beskyttet mod solens skadelige UV-stråler.

 

Pas på det lille hoved i solen med en solhat og find gerne en som denne fra Wheat, der har et længere bagstykke bagpå, så nakken samtidig skånes for solen. Med bindebånd under hagen sikrer du, at hatten ikke så let ryger af.

 

Når I har fået nok af at plaske rundt i vandet, er det rart med underholdning til barnet i form af dette skønne sæt strandlegetøj fra Liewood, der indbyder til masser af leg med sand og vand. Da sættet er i silikone kan det foldes sammen, så det næsten ikke fylder noget i strandtasken.

 

Beskyt den sarte hud med denne solcreme fra Karmameju, der giver øjeblikkelig beskyttelse. Solcremen med SPF 30 er desuden parfumefri, vegansk og er beriget med plantebaserede, bæredygtige og koralvenlige ingredienser. Den er desuden er formuleret med fysiske, mineralske solfiltre, der giver huden en høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

 

For de små fusser kan det være rart med badesko, hvis der er sten på stranden – eller hvis sandet er blevet rigtig, rigtig varmt. Badeskoene fra Liewood har som en smart detalje knopper under sålen, så barnet ikke glider på de våde sten i havet.

De små øjne er følsomme overfor solen og skal selvfølgelig beskyttes. Disse fine solbriller i alskens farverigtige farver fra IZIPIZI er fleksible i stellet og har derfor en lang levetid i de små hænder. Til solbrillerne hører en rem, der kan sættes rundt om barnets hoved, så barnet ikke taber solbrillerne.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide