Vi fejrer Nail Polish Day: Vind sommerens neglelakker fra Essie

Deltag her

[Konkurrence] Vind romantisk bogpakke!

Annonce // konkurrence i samarbejde med Essie

Er der noget finere til sommerens solbrune kulør end kulørte negle i alt fra stærke farver til florlette pasteller? we don’t think so. Hvis du bare elsker neglelakker halvt så meget som os, så bliver du henrykt ved denne nyhed.

I anledning af dette års internationale Nail Polish Day (som btw er i dag – har du husket at lakere neglene?) udlodder vi i samarbejde med Essie tre sæt bestående af fire lakker. Du deltager i konkurrencen ved at svare rigtigt på spørgsmålet i den hvide boks.

Du kan selvfølgelig bruge lakkerne individuelt, men hvorfor ikke skabe din egen nail art? Det behøver ikke være så indviklet, at du skal have hjælp fra en neglesalon. Vi guider dig step by step til sommerlige og festlige negle med confettistrimler – helt perfekte at flashe til barnedåben, brylluppet eller grillfesten.

Så let’s get to it – guiden til de ultimative, sommerlige negle. For at opnå looket skal du bruge de her neglelakker fra Essie:

Birthday Girl

Fairy Tailor

Forever Yummy

Air Dry

Start med at påføre Birthday Girl på hele neglen og lad lakken tørre fuldstændig, inden du fortsætter.

Påfør eventuelt et lag mere for mere farvetæthed på neglen. Lad igen lakken tørre fuldstændig.

Herefter skal stregerne tilføres. Her tegner du to streger (eller be bold og lav flere – der er ingen regler!) af hver af farverne Fairy Tailor, Forever Yummy og Air Dry, til det ligner, at et confettirør er sprunget på dine negle.

Lad igen neglelakkerne tørre fuldstændig, inden du er klar til at flashe dine sommerlige negle. Happy Nail Polish Day!

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og