Vind ophold på det nye Marvel-hotel i Disneyland Paris

Konkurrence

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Annonce for Disneyland Paris

Hvem elsker ikke Disneyland, som byder os velkomne i en anden verden fuld af magi, glæde og overraskelser? Det er vitterligt et sted for børn som voksne – og vi har da også set flere celebs med de velkendte Mickey- og Minnie Mouse ører på hovedet og store smil på ansigtet, som de udforsker parken. Det kan du igen også komme til, da Disneyland Paris genåbnede den 17. juni.

Selvom Disneyland Paris har eksisteret siden 1992, så stoppede udviklingen ikke også dengang. For Disneyland bliver ved med at fornye sig og udvide sin verden, senest med åbningen af det nye Disneyland Hotel New York – The Art of Marvel den 21. juni, der omfavner hele superhelte-universet i et storslået byggeri.

Om du er superheltefan eller ej, så vil det nye firestjernede hotel imponere dig. Her er over 350 kunstværker, der spænder over både tegneserier og film skabt af mere end 110 kunstnere fra og uden for Europa, Selfie Spot med Spider-Man på Super Hero Station og et kreativt rum kaldet Marvel Design Studio til de mindste hoveder.

Men der er også tænkt på sportsentusiasterne, som kan nyde fitnesscentret, det indendørs og udendørs Metro Pool og Hero Training Zone, som er et 420 kvadratmeter stort udendørs område med dedikerede områder til en række sportsaktiviteter, som gæster i alle aldre kan nyde.

Tabte du også lige pusten over alle de ekstra features hotellet byder på foruden 561 værelser? Tja, så bliver du nok kun mere stakåndet nu, for i samarbejde med Disneyland udlodder vi et ophold på det nye hotel!

Du har mulighed for at vinde to overnatninger på det nye Marvel-hotel for fire personer, og vi sørger selvfølgelig for hele turen, så du oveni kan se frem til flybilletter, indgangsbilletter til Disneyland og madkuponer.

Rimelig vild giveaway hvis vi selv skal sige det. Du deltager i konkurrencen ved at udfylde svarene i den hvide boks.

Og nu hvor vi har udløst spændingen, skal vi så ikke dykke lidt mere ned i, hvad det helt nye firestjernede MARVEL-hotel kan? Vi har taget en snak med Sylvie Massara, der er Lead Artistic Designer Walt Disney Imagineering Paris – Design & Show Quality. Sagt på dansk så står Sylvie for at designe og udvikle arkitekturen og indretningen af Disneyland Paris’ hoteller.

Hvad er den fedeste feature ved det nye hotel? 

Marvel-universet er synonymt med coolness! Men jeg elsker især Metro Pool, som er det indendørs- og udendørspoolområde vi har redesignet med inspiration fra New Yorks subway stationer og med tydelige referencer til Marvel universet. Jeg kan heller ikke vente med at se gæsterne nyde den overvældende udsigt over Manhattan i Skyline Bar – og deres reaktion når “Marvel overraskelser” skyder hen over himlen.

Hvorfor var det tid til at have et hotel dedikeret til Marvel universet?

Når vi i teamet sidder sammen med Disneyland-partnere for at beslutte, om en ny franchise eller historie skal bringes til live – enten i attraktioner eller på hoteller – så starter vi altid med at se tingene fra gæsternes perspektiv. Hvad drømmer vores gæster om?  Hvilke historier inspirerer dem? Hos Disneyland Paris havde vi allerede et New York hotel med klare referencer til byen, der aldrig sover – og New York er jo nærmest en grundsten i Marvel historierne. Marvel-universet tilbød os et universielt brand, som mange af vores gæster kender til og elsker i alle aldersgrupper, så derfor blev idéen at fusionere vores New York hotel med Marvel-universet. Og så fik vi skabt det første hotel i verden der er eksklusivt dedikeret til Marvel!

Hvad er det vigtigste for jer, når I opfører et nyt hotel?

Vores ønske og håb er altid at få gæsterne til at føle, at de bliver en del af historierne, som de elsker og drømmer om, fra det øjeblik de sætter deres fod ved indgangen til parken og til de igen vender hjem – og vores helt store mål er at skabe minder, som varer en livstid! Et ophold på et Disneyland Paris hotel skal derfor være en del af den unikke oplevelse, hvor historierne kommer til live.

Er hotellet kun henvendt til Marvel-fans? 

Vi har fra starten prøvet at skabe en oplevelse for vores gæster, som alle kan nyde uanset om de kender en masse til Marvel eller næsten ikke. Derfor var det vigtigt at se på samtidskunstnere, der skaber kunst, som gæsterne ikke ville forvente af Marvel. Vi bestilte mere end 100 kunstnere fra hele verden til at skabe kunst til hotellet, inklusive omkring 50 eksklusive værker, så der var noget nyt for alle.

Hvad er jeres håb for det nye hotel? 

Vi håber at alle vores gæster, som bor på hotellet, vil blive genopfyldt med energi, inspireret og empowered til at slippe deres indre super hero fri! 


Vilkår og betingelser for det magiske ophold på hotel New York – The art of Marvel:

  • 3 dage og 2 overnatninger for en familie på fire personer i et standard værelse
  • opholdet inkluderer billetter i 3 dage i begge Disney® parker samt madkuponer til morgenmad, frokost og aftensmad
  • Opholdet er gyldigt i et år (den nøjagtige udløbsdato vil blive skrevet på de tildelte vouchers)
  • Mindst 1 person i gruppen skal mindst være 18 år
  • Valg af restauranter står på voucheren. Madkuponer kan bruges til frokost eller aftensmad afhængigt af restaurantens åbningstid og tilgængelighed
  • Der er intet kontant alternativ til præmien
  • Hvis den valgte vinder ikke accepterer sin pris en måned efter kontakt, vælges en anden vinder

		

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være