5 gode råd til babysøvn i sommervarmen

info

Katrine Rønn Arnhem er uddannet søvncoach og babymassage underviser.

Har skrevet PDF-filen ”Barnets første år med søvn – Det du ikke orker at google dig til”, som er solgt i over 400 eksemplarer.

Katrine vejleder i søvn og underviser forældre i babymassage i og uden for København. Fra 1. juni tilbyder hun også Zoneterapi og kranio sakral terapi til babyer.

Du kan følge Katrine på hendes instagramprofil @babyterapeuten eller www.babyterapeuten.dk

I takt med at temperaturen stiger kan frustrationen over putningen af de små poder også stige. For sommervarmen fordrer ikke just en god søvn for de små, der kan have virkelig svært ved at finde ro og falde i søvn. Men hvad kan du gøre for at gøre det lidt nemmere for din lille og dig selv her i sommervarmen, når der skal soves lur?

5 gode råd til sommervarmen

– Accepter at søvnen kan være anderledes

– Find et godt skyggested, eller et koldt rum i huset, hvor barnevognen kan stilles ind

– Godt med vand/mælk før og efter luren

– Brug stofbleer eller dynebetræk i stedet for dynen

– Undgå myggenet, stofbleer eller andet over barnevognen, da det får temperaturen til at stige og giver dårlig ventilation

 

Når det bliver varmt, er det vigtigt, at vi som forældre tager vores forholdsregler. Baby skal have masser af væske, minimalt med tøj og afskærmning fra solen.

Husk altid at i de varme perioder kan man ikke forvente, at baby kan starte på nye tiltag. Altså i denne periode skal man ikke prøve på at stoppe amning, flytte baby på eget værelse eller barnevognstræne.
Tjek at baby ikke er dvask, men kontaktbar. Tjek om antallet af tissebleer stemmer overens med normalt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt