[single_post_category_name]

7 podcasts til din sommerferie

Indeholder affliatelinks

Sommerferien står for døren for mange os, og mens du ligger på solsengen og nyder solen, kan du med fordel have en podcast i ørerne og lade fantasien løbe.

Vi har fundet 7 gode af slagsen, som er perfekte som din sommerunderholdning. Måske på bilkøreturen hvor du sammen med din partner kan lade jer underholde ned ad den tyske autobahn, på flyveturen, ved poolen, på løbeturen eller når du sidder i en rolig stund for dig selv med et koldt glas rosé på terrassen i aftensolen.

Har du endnu ikke podimo, hvor vi har fundet de syv podcasts, kan ChriChris læsere få 30 dage gratis her.

Om søndagen græder vi

Hella Joof og Marie Louise Tüxen taler med hinanden til de søndagsramte. Podcasten er skabt ud fra et simpelt credo om, at et menneske har brug for 3 specifikke elementer for at udholde og holde med søndagen: Tilgivelse, ensomhedsfordrivelse og salt. Hvert program indledes med en kort søndagsprosa og afsluttes med en sang skrevet til lejligheden. Alt det inde i midten minder mest om et kamera, der zoomer ind og forstørrer menneskets ageren i de mest ualmindeligt almindelige situationer; som oftest i relation til andre mennesker. For eksempel dem med magt, dem, man elsker, dem, man synes skal tie stille, dem der får en til at føle sig lille, til at grine og ikke mindst dem, der får en til at græde. At værterne bruger sig selv, giver sig selv og skal forstås som en ublu prisning af det guf, der findes i navler.

 

True Story Exclusive

Nogle gange overgår virkeligheden fantasien. True Story Exclusive er genfortællinger af nogle af de mest opsigtsvækkende historiske kriminalsager fra Danmark og resten af Skandinavien. Fortalt af Martin Hylander

Læs også: Jeres bedste anbefalinger: Podcasts

 

Kaos og kærlighed

Caroline Fleming og Sarah Zobel inviterer til en kærlig og ærlig snak om livet som kvinde i 40’erne. For det er jo der, at det først rigtigt begynder! Og med en hulens masse børn og mænd og oplevelser i bagagen, deler de nogle af de mest lærerige og sjove erfaringer om livet. De har kendt hinanden fra de var børn og har mange ting tilfælles – de smukke rammer, de pæne mænd, og ja det ‘lykkelige og perfekte liv’. Men de har også oplevet at livet kan gøre ondt og slå kolbøtter. Store kiksede kolbøtter, som gør ondt og laver blå mærker. Til gengæld er det ofte der, man finder sig selv og sin indre styrke som menneske. De får besøg af livskloge og livsglade gæster og vender alt fra Botox til livets banale sandheder, skilsmisser og forelskelser, og hvad der ellers giver mening for to uperfekte kvinder, der omfavner et liv med både kaos og kærlighed

Fries up your life

Din guide til voksenlivet med Nanna og Josephine! Fries Up Your Life er en brevkasse, hvor vi hver fredag sender dig på weekend med et afsnit, der er dedikeret til at give svar på lige præcis dét spørgsmål, du går og brænder inde med. Står du med et dilemma, du gerne vil have diskuteret? Mangler du tips og anbefalinger? Ønsker du erfaringsdeling og råd? Her er plads til det hele – kun fantasien sætter grænsen. Som skriver er du altid anonym. Vi behandler alle henvendelser med ydmyghed og respekt. Vi forbeholder os retten til at redigere let i ordlyden ved oplæsning i podcasten, herunder navne, årstal og formuleringer.

 

Swipe. Match. Date.

Hvordan begår man sig på online dating medier? Og hvordan gør man ikke? Det er noget af det, Emil Thorup har sat sig for at undersøge i podcastserie “Swipe. Match. Date.” hvor Emil ærligt deler ud af sit liv på online dating – sammen med en ny gæst hver gang. Bag knapperne sidder Emils gamle ven Thomas Skov og hjælper ham.

 

Third Ears: Kold København

Under den Kolde Krig var København hotspot for international spionage. Det var et sted, hvor agenter fra KGB, MI6, Stasi og CIA holdt hemmelige møder, uden at blive opdaget af den dengang svage danske efterretningstjeneste. Men store afsløringer kan nogle gange findes de mest uforudsigelige steder. Havde PET bare lagt vejen forbi Gretas lille souvenirbutik i Fiolstræde eller købt et eksemplar af det homoerotiske magasin COQ på Istedgade, så den verdenspolitiske situation måske anderledes ud i dag. Hør Third Ears miniserie om hemmeligstemplede spionhistorier fra den Kolde Krigs København, kun på Podimo

 

Dating Game Morderen

I 1978 vandt Rodney Alcala en date i det populære amerikanske tv-program The Dating Game. Hvad ingen på det tidspunkt vidste var, at han var en aktiv seriemorder, som var i fuld gang med sine ugerninger på tværs af USA. Denne podcast tager dig på en utrolig rejse ind i Alcalas hemmelige liv. Han gemte sig bag almindelige jobs såsom typograf på en stor avis og som vejleder på en sommerlejr. Hvordan kunne dette rovdyr af et menneske narre både arbejdsgivere, fængselspsykiatere og kriminalforsorgen – alt imens han begik de mest grusomme forbrydelser fra kyst til kyst? Og hvordan var hans medvirken i et landsdækkende tv-program med til endelig at fange ham?

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide