Dit horoskop: Juli

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

Der er stor fokus på dine værdier, og det er vigtigt for dig, at du tænker grundigt over, hvad du ønsker dig, fremadrettet. Fokuser på muligheder frem for begrænsninger og vær ikke så hård ved dig selv, du kan meget mere end du selv og andre tror. Det øger din energi at komme lidt ud, så arranger små udflugter.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du er single så hold dig ikke tilbage, der er flirt i luften, og måske behøver det ikke være så alvorligt. Du får energi af at være sammen og tale med en skøn potentiel partner, og bare tage det stille og roligt. Er du I et forhold, vil du og din partner virkelig svinge godt. Der er harmoni, og I er gode til at få fælles projekter fra hånden. Det gælder især kreative ting i boligen, hvor I vil kan komme langt.

 

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Løve eller Tvilling

 

TYR

Det bedste vil være, hvis du holder ferie i denne måned. Du har virkelig brug for det, der har nemlig været mange uventede ting, du har måtte tage dig af, og det har tæret på kræfterne. Sæt derfor tempoet ned og slap af, når det er muligt. Ideer til nye projekter vil dukke op, men gem dem til senere på året.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Brug tid med din partner, mens I kaster jer ud i diverse boligprojekter, eller med små udflugter, hvor I kan få talt sammen og bare være i nuet. Undlad diskussioner men vær åben overfor din partners ønsker og holdninger. Er du ikke i et forhold, så tal med dem du møder, et uventet sammentræf kan byde på både romantik og nye muligheder for tosomhed. Du er dog ikke til pjat, så siger du hurtigt fra.

 

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Fisk eller Stenbuk

 

TVILLING

Første halvdel af måneden bliver virkelig dejlig. Du er i harmoni med dig selv, og dine planer kan du let fører ud i livet. Senere vil du støde på forsinkelser og forhindringer. Det er vigtigt, at du får sammenstemt forventninger, når du skal noget med andre, ellers kan der opstå gniderier og utilfredshed.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du i et forhold, så kan du glatte ud, hvor der tidligere har været uoverensstemmelser mellem dig og din partner. Fremadrettet er det det vigtigt, at I bliver enige om planer og opgaver, ellers går det let galt. Kommunikation er vejen til mere nærvær og harmoni. Hvis du er single, er du ikke meget villig til at gå på kompromis. Du ved hvad du ønsker dig, og er hellere foruden, hvis du ikke kan få det.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Vædder og Vægt

 

KREBS

Sæt tempoet ned og tag en velfortjent timeout. Det kniber med energien, derfor skal du have en pause, så overskuddet igen kan indfinde sig. Du kan være noget irritable, selvom det ikke ligner dig, hvis du bliver presset. Vent med de beslutninger du kan og sig ikke ja til alle invitationer, det er at sige ja til dig selv.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ikke er i et forhold, kan du møde en potentiel partner, og det kan meget hurtigt blive seriøst imellem jer. Det er dog vigtigt, at du føler, I er på lige fod, du bliver respekteret og ikke føler dig mindre værd. Sig fra, hvis det ikke føles rigtigt i hjertet, selvom hjernen siger noget andet. Har du en partner, så tag en snak om fælles mål. Det er vigtigt, at I begge er begejstret og glade, det skal gå begge veje.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Skorpion og Jomfru

 

LØVE

En meget aktiv og social måned venter forude. Du nyder i den grad, at der sker noget, men sørg også for, at du tager dig en pause, det er nemlig her, de gode ideer dukker op. Du vil også blive inspireret, hvis du fordyber dig i en god bog. Det skal helst være en, der giver dig noget at tænke over.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En lille flirt kan hurtigt udvikle sig til mere, du er nemlig både charmerende og tiltrækkende i denne periode. Hvis du er single, så hold dig ikke tilbage men tag en chance. Det er dog ikke alt, du skal dele til en start, tag det lidt roligt. Har du en partner, så vær åben omkring dine behov og ønsker. Denne kan ikke helt læse dig, derfor er det vigtigt, at du er ligefrem, så der ikke opstår ærgerlige misforståelser.

 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Skytte og Vandbærer

 

JOMFRU

Det gælder for dig om at finde en balance mellem at være social og aktiv og så på den anden side få tid til at slappe af og ikke have opgaver eller forventninger, der hænger over dig. Du kan lægge fremadrettede planer eller tænke over, om du ønsker at skifte job eller opgaver. Mange ting falder på plads i efteråret.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner kan udrette en masse sammen. Det skal dog ikke være projekter og opgaver det hele, du har også brug for at komme lidt væk og opleve noget nyt og spændende. Arranger nogle romantiske dates, det bringer jer tættere på hinanden. Hvis du ikke er i et forhold, så er der bestemt mulighed for flirt. Anden halvdel af måneden bliver bedst, men det kræver, at du er udadvendt og tager initiativ.

 

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tyr

 

vægt

VÆGT

Få afsluttet igangværende opgaver og projekter, så der er plads og tid til noget nyt efter sommeren. Der er ikke tvivl om, at du får masser af gode ideer, når du giver dig tid til at dagdrømme lidt. Hold ikke igen, du kan meget mere, end du selv tror og samtidig vil du være ekstra heldig.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der skal ske noget nyt og spændende i dit parforhold. Find en ny hobby I kan være sammen om eller kom ud og oplev noget spændende. Det giver jer noget at tale og være fælles om, hvilket bringer god energi til jeres forhold. Hvis du er single, kan du møde en spændende partner. Der er kærlighed i luften, og det kan også være et venskab, der udvikler sig i mere romantisk retning, og her er der noget godt at bygge på.

 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Tvilling og Skorpion

 

SKORPION

Du kommer til at gå på kompromis og lytte til andre. Det er ikke dig, der sætter dagsordenen alene. Find en god balance mellem at være aktiv og bruge tid til på at reflektere over, hvad du ønsker dig fremadrettet. Familien vil sikkert ikke være helt enige, men I kan finde kompromiser, hvis du lytter.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sætter du kærlighed og parforhold i fokus, bliver det en virkelig dejlig måned. Du har brug for ekstra opmærksomhed, og din partner er ved din side. Find på spændende arrangementer I kan være fælles om. Hvis du ikke er i et forhold, er der mulighed for spændende muligheder for flirt, hvis du tager en chance og kaster dig ud i det. Du kan blive introduceret for en interessant person af gode venner.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tyr og Krebs

 

SKYTTE

Det bliver en livlig måned, hvor du kan udvide din venskabskreds. Når du laver aftaler, kan du dog komme ud for, at der sker ændringer og aflysninger. Hold ikke krampagtigt fast i ting, men vær åben og fleksibel, så bliver det også lettere for dig. Der kan ske forandringer på dit arbejde, og beslutninger skal træffes.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er kræsen og ikke helt let at vinde over, for en potentiel partner. Du skal ikke gå ind i noget ”bare fordi”, men giv alligevel en chance, du kan nemlig blive meget positiv overrasket. Hvis du har en partner, kan denne ”glemme” at tage dig med på råd og træffe beslutninger, I burde være fælles om. Vær ikke negativ, hvis det reelt er en god ide. Der er mulighed for at være aktive sammen, og det får kærligheden til at blomstre.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vægt og Løve

 

 

STENBUK

Sidst på måneden kan du være mere irritabel end ellers. Det er vigtigt, at du tæller til ti, for lader du temperamentet løbe af med dig, ødelægger det mere. Tag dig tid til at gøre status og til at tænke over, hvad du ønsker dig, fremadrettet. Det er sikkert længe siden, du virkelig har tænke på andet end at kæmpe.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Vær impulsiv og aktiv sammen med din partner, det bringer sjove oplevelser, og I kommer tættere på hinanden. Lad dig forkæle og nyd kærligheden, du har brug for omsorg og kærlighed efter mange prøvende måneder. Er du single, så er det gode muligheder for et uventet møde, der giver dig et sug i maven. Det kan udvikle sig til et forhold, hvis du selv er villig til at arbejde for tingene og give noget af dig selv.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vædder

 

VANDBÆRER

Du har det ikke let med andre mennesker i denne periode. Gamle mønstre kommer op, og du bliver hurtigere irritabel end ellers. Det kan også være svært for dig at se det positive i tingene, men ro og et godt grin gør en stor forskel. Du er i stand til at få en dejlig måned, hvis du ikke hænger dig i småting.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der venter mange skønne stunder for dig og din partner, hvis I begge er opmærksomme på hinandens behov. Vær åben omkring, hvad du ønsker dig, og lyt så til din partner, så I får en dejlig sommer, sammen. Er du ikke i et parforhold, er der muligheder for romantik, men du vil måske være for kritisk. Du kan dømme andre på et meget lille grundlag, hvis du ikke passer på. Samtidig skal du tage det stille og roligt.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Jomfru og Fisk

 

FISK

Det er svært for dig at sige fra, men det betyder også, at du ikke får meget ro selv. Uddeleger de daglige opgaver, så familie og venner også tager ansvar. Spændende arrangementer og invitationer dukker op, og det giver gode grin og nye input. Du kan også være kreativ i din bolig, så invester i lidt nyt.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver en skøn måned med masser af kærlighed både for dig, der er i et forhold, og dig der er single. Du og din partner er stærke sammen, og holder I ferie, bliver det en skøn en af slagsen. I er gode til at finde på spændende projekter. Er du single, venter kærligheden. Det bliver en af de bedste måneder på året, hvis du er interesseret i at finde en partner. Det kræver dog, at du også er udadvendt og opsøgende.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Krebs og Skytte

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være