Kortney Kardashian og Travis Barker forlovet

Kourtney Kardashian ser ud til at blive mrs. Barker, da kæresten Travis Barker, trommeslager i Blink-182, har friet. Frieriet skete på parrets tur til Las Vegas i weekenden.

I følge kilder tæt på parret, har Travis længe planlagt et frieri til Keeping Up With The Kardashian-stjernen, som han har været kærester med i syv måneder.

Og han fik heldigvis et ja på sit spørgsmål. Og måske fik han endnu et ja på turen til Las Vegas, da flere fans spekulerer i, om parret også blev gift på weekendturen.

Kourtneys hårstylist Glen Coco skrev nemlig en besked, der let kunne antyde, at parret nu kan kalde sig Mr. og Mrs. Barker.

“…NOWWW I understand why ppl tie the knot in Vegas. There’s nothing like love AND a good time,” skrev hårstylisten.

Et andet rygte går på at parret, som ønsker at forene de to familier og som begge elsker børn, faktisk venter sig et lille kærlighedsbarn.

Om disse to rygter er sande, er endnu uvisse – men det er uomtvisteligt, at på Kourtneys ringfinger sidder der nu en smuk forlovelsesring.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være