Mine sommerferieplaner: Cecilie Rubini

Sommeren er over os og det samme er sommerferien. Vi har taget en snak med forskellige kendte, danske kvinder om, hvad de skal bruge deres sommerferie på i år. Her kan du læse om Cecilie Rubinis planer for sommeren. Følg Cecilie på instagram @cecilierubini

Hvad er dine sommerferieplaner i år?

Jeg skal holde ferie i København og i Hornbæk. Egentlig har jeg lidt udlængsel og kunne rigtig godt bruge en charterferie, og jeg har da også luret lidt på udvalget, men det bliver nok ikke i år.

Hvem skal du tilbringe din sommerferie med? 

Både med og uden mine børn, noget af tiden med deres far, og så ellers alene, med mine veninder og så kommer min bror på visit fra USA.

Hvad glæder du dig mest til?

Jeg håber på hedebølge hele sommeren og satser på så mange strandture som muligt. Og så ser jeg frem til lyse sommernætter, kold naturvin og kæmpestore vaffelis.

Hvis alle muligheder var åbne, hvordan ville du gerne tilbringe din sommerferie?

På en strand et varmt sted, iført badetøj, ingen sko, og så måske noget fri bar.

Hvad er dit bedste råd til at holde sommerferie med børn?

I virkeligheden har jeg bedst erfaring med så få planer som muligt og rigeligt med snacks. Så længe blodsukkeret er stabilt både hos dem og mig, og vi ikke stresser, så er alle feriedage en leg. Og så har jeg efterhånden (næsten) lært at sætte forventningerne til mig selv helt ned. Ofte oplever jeg, at også mine børn har brug for bare at koble af, og at det slet ikke er nødvendigt at fylde kalenderen med alt muligt vildt og fedt. Et badebassin, skub op is og vandpistoler kan sagtens overgå alverdens udflugter.

Hvilke tre ting er uundværlige for dig denne sommer?

Et par shaka sandaler – Praktiske, behagelige og virkelig seje.

Kasket: Jeg er de seneste par år blevet virkelig glad for at gå med kasketter i stedet for solbriller, både for at undgå solbrille tan, men også for at holde mig kølig og undgå sol-hovedpine.

Shorts fra Colorful Standard. Jeg fandt ved et tilfælde ud af, at jeg faktisk foretrækker at gå i shorts, der er lavet til mænd. De er både behagelige og seje, og jeg bliver altid stoppet af kvinder, der vil vide, hvor de er fra, når jeg har dem på. Kæmpe tip herfra!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og