Mine sommerferieplaner: Line Schjelde

Sommeren er over os og det samme er sommerferien. Vi har taget en snak med forskellige kendte, danske kvinder om, hvad de skal bruge deres sommerferie på i år. Her kan du læse om Line Schjeldes planer for sommeren. Følg Line Schjelde på instagram @merimeri.dk

Hvad er dine sommerferieplaner i år?

Vi holder tre ugers sommerferie i år. To af ugerne skal bruges i mine svigerforældres skønne sommerhus i Odsherred og den sidste uge bruger vi hjemme i København, hvor vi vil lege turister i egen by.

Hvem skal du tilbringe din sommerferie med?

Min kæreste Mads og vores døtre Nola og Evi på henholdsvis 3 år og 2 måneder.

Hvad glæder du dig mest til?

Til uforstyrret tid sammen som familie. Til langsomme dage uden planer. Til daglige is, friske havdyp på Gudmindrup Strand, til rejemadder og en iskold drink på terrassen, når amningen tillader det.

Hvis alle muligheder var åbne, hvordan ville du gerne tilbringe din
sommerferie?

Hvis den danske sommer viser sig fra sin bedste side, er der faktisk ikke noget sted end herhjemme, jeg gerne vil tilbringe min sommerferie. Jeg savner dog Italien, som både min kæreste og jeg holder virkelig meget af, og jeg glæder mig til en dag at bruge sommeren der sammen med vores piger.

Hvad er dit bedste råd til at holde sommerferie med børn?

Sænk barren og skru ned for forventningerne. Nyd at det netop er ferie, og at hverdagens måske lidt mere strikse rammer godt kan blødes lidt op, så linen bliver lidt længere for alle. Skidt pyt om aftensmaden den ene dag består af is og jordbær, eller om der bliver skruet lidt op for skærmtiden. Det er ferie! Og for mig er de bedste feriedage tit dem uden mål, men hvor der er plads til bare at være og tage tingene som de kommer.

Hvilke tre ting er uundværlige for dig denne sommer? (du må gerne enten
linke eller skirve produkternes navne)

Slyngevuggen med motor fra Membantu, apropos det med at sænke barren. Den redder os for tiden, og sørger for tiltrængte åndehuller for alle. Leitz Dragonstone Riesling os vores parasol fra Sunday Supply, der sørger for skygge til dagene på stranden.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være