Mine sommerferieplaner: Simone Tajmer

Sommeren er over os og det samme er sommerferien. Vi har taget en snak med forskellige kendte, danske kvinder om, hvad de skal bruge deres sommerferie på i år. Her kan du læse om Simone Tajmers planer for sommeren. Følg Simone Tajmer på hendes instagramprofil @SimoneTajmer


Hvad er dine sommerferieplaner i år?
Vi har netop købt vores drømmehus og overtager faktisk nøglerne her d. 12 juli. Så vores planer for denne sommer byder mest af alt på istandsættelse af hus og indretning. Det bliver både super spændende og sjovt! Selvfølgelig også en smule krævende med en fuldtids-baby på armen og arbejde der skal passes samtidig, men jeg glæder mig virkelig.

På min instagram profil @SimoneTajmer kommer jeg til at dele ud af hele processen fra når vi overtager nøglerne og påbegynder istandsættelsen. Vi skal blandt andet give køkkenet en makeover, have lavet gulve og to nye badeværelser.

I sensommeren, nærmere september, fylder Gabriel 2 år, og vi satser stærkt på at runde sommeren af med et brag af en fødselsdag i haven. Dagen efter er planen at sætte kurs mod Barcelona, hvor vi snupper en uges ferie hjemme hos min gode veninde, Olga, og hendes søde familie. Grundet Corona har hun endnu ikke mødt Gabriel, så der er meget vi skal have catchet up på!

Hvem skal du tilbringe din sommerferie med?

Sommeren skal jeg tilbringe med min forlovede, Gamal, og vores skønne lille søn, Gabriel. Gabriels dagpleje holder lukket over sommeren, så fra 15 juli hjemmepasser vi faktisk Gabriel til helt hen i efteråret, som det ser ud nu, da vi jo skal flytte i hus, og et kæmpe puslespil skal gå op med ny daginstitution, indkøring osv. Det bliver spændende, men det at vi får adgang til egen have fyldt med aktiviteter hjælper på det.

Hvad glæder du dig mest til?

Helt klart til d. 12 juli hvor vi får overdraget nøglerne til vores nye hus, og for alvor realisere alle vores drømme og mange planer. Vi starter allerede istandsættelsen d. 13 juli dagen efter. Så det er lige på og hårdt. Jeg glæder mig helt vildt til første nat i huset, og til at nyde min morgenkaffe på terrassen i egen have.

Hvis alle muligheder var åbne, hvordan ville du så gerne tilbringe din sommerferie?

Hvis alle muligheder var åbne, og huset istandsatte sig selv, så gad jeg virkelig godt ligge ved en pool i 14 dage offline og bare slappe og nyde min familie. Det kan jeg mærke, at min krop virkelig craver. Det har været et hårdt år på mange planer. Men at flytte i hus er også en kæmpe drøm, og huset ligger 900 meter fra stranden, så der kommer vi helt sikkert til at ligge og nyde livet de fleste af sommerdagene.

Hvad er dit bedste råd til at holde sommerferie med børn?

Nu er det jo kun min anden sommer med barn, så jeg vil ikke kalde mig ekspert på området. 😉 Men at køre helt ned i gear og ligge rutinerne lidt på hylderne for en stund, nyder vi alle sammen. Vi er meget typerne som tager én dag ad gangen, men jeg forsøger at øve mig i at blive lidt bedre til at få planlagt eksempelvis legeaftaler med vores skønne venner, hvor både vi voksne og ungerne får tilbragt en masse kvali-tid sammen. Det kunne eksempelvis være en fælles strandtur efterfulgt af grill i haven.

Derudover er jeg gået helt amok i haveaktiviteter, så Gabriel ikke kommer til at kede sig i alle de måneder, vi hjemmepasser over sommeren. Vi har både gyngestativ, sandkasse, trampolin, et kæmpe legehus og jeg har netop også bestilt en stort badebassin. Han kommer til at være in heaven!

Hvilke tre ting er uundværlige for dig denne sommer?

Min solfaktor til ansigtet “B-Protect SPF 50+” fra Avène, lette sommerkjoler og spandevis af iskaffe.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive