[single_post_category_name]

Sådan vil danske singler date efter pandemien

Det har været et hårdt år for mange singler. Pandemien har på mange måder udfordret hverdagslivet og sat en kæp i hjulet for datinglivet. Nogle har brugt datingapps i større udstrækning end tidligere, mens andre er blevet ramt af såkaldt FODA – “Fear of Dating again”. I den forbindelse har happn i en ny undersøgelse taget temperaturen på de danske singler for at se, hvordan deres datingliv har ændret sig under pandemien, og hvordan de har det med at date igen.

Undersøgelsen fortæller de danske singler, hvordan deres datingliv har ændret sig det seneste år, og ikke mindre end seks ud af ti svarer , at de har anvendt datingapps lidt mere eller meget mere det seneste år. Af dem, der er fortsat med at date under pandemien, svarer lidt mere end halvdelen, at deres opfattelse af dating har ændret sig. De fleste føler sig mere klar til et seriøst forhold.

– Mulighederne for dates og intimitet har uden tvivl været sværere det seneste år, hvilket naturligvis sætter sit spor hos singlerne. Det er i tider som disse, man får tid til at tænke over, hvordan man har datet, hvordan man vil date fremover, og hvad man vil have ud af et forhold, hvilket er lige netop det, undersøgelsen viser. Det glæder os, at happn har kunnet hjælpe singler med at fortsætte med at skabe kontakt til andre til trods for en pandemi, siger Marinet Ravinet, trendchef hos happn.

Til trods for den aktuelle pandemi ser mange danske singler stadig lyst på fremtiden – 28 procent svarer, at de er håbefulde, og 19 procent svarer, at de er ivrige. Desuden svarer mange, at deres datingliv kommer til at ændre sig, når pandemien er overstået. Næsten en ud af fem svarer, at de vil date mere IRL, og næsten lige så mange svarer, at de kommer til at date flere eller oftere.

Kilde: Happn

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide