[single_post_category_name]

Scarlett Johansson venter sit andet barn

Rygterne har længe svirret, om Scarlett Johansson er gravid, efter stjernen har undladt at deltage i flere events og pressepromoveringer af den kommende Marvel-film “Black Widow”. Og nu er rygterne bekræftet: skuespillerinden venter barn sammen med sin mand, Colin Just.

Det er parrets første fælles børn, mens det er Scarletts andet barn, da hun allerede har en datter på 6 år med sin eksmand, Romain Dauriac.

De kommende forældre har været sammen siden 2017, og i maj 2019 annoncerede parret, at de skulle giftes. To år efter brylluppet kan endnu et højdepunkt i parrets fælles liv tilføjes med deres kommende barn.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide