[single_post_category_name]

Start din morgen med en laktosefri smoothie bowl med havredrik

Annonce for JÖRÐ

Om sommeren vil vi gerne have, at vores morgenmad er let og forfriskende – og hvad er så bedre end en smoothie bowl? Denne er fyldt med lækre bær, der smager af sommer, grøntsager til at give mæthed og havredrik, der gør den blød og cremet. Mmmmh!

En smoothie bowl tager heldigvis ikke lang tid at smække sammen, så du har din morgenmad klar på ingen tid og får en dejlig start på dagen fyldt op med gode ting, der giver en behagelig mæthedsfornemmelse op ad formiddagen. Perfekt start på din sommermorgen, ikke?

Sådan gør du: 

Fyld din blender med havredrikken først. Ja, du læste rigtigt. Ved først at tilsætte væsken har din blender lettere ved at arbejde, når væsken tilføres først.

Derefter kommer du de frosne grøntsager og frugter i blenderen. Blend til en ensartet masse.

Hæld herefter smoothien op i to skåle og pynt med din yndlingstopping. Her er der virkelig fri fantasi, og du kan for eksempel pynte med bananskiver, kokosflager, chiafrø, bær, hørfrø, hakkede mandler, gojibær, müsli, hakket chokolade – the world is your oyster!

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide