Start din morgen med en laktosefri smoothie bowl med havredrik

Ingredienser

1 frossen banan i skiver

1 frossen broccolistang i skiver

250 gram frosne bær – vi har brugt brombær, jordbær, blåbær og hindbær

2,5 dl JÖRÐ havredrik med vaniljesmag (hvis du bruger en af de andre lækre varianter så tilsæt blot 1/2 tsk vaniljepulver)

Annonce for JÖRÐ

Om sommeren vil vi gerne have, at vores morgenmad er let og forfriskende – og hvad er så bedre end en smoothie bowl? Denne er fyldt med lækre bær, der smager af sommer, grøntsager til at give mæthed og havredrik, der gør den blød og cremet. Mmmmh!

En smoothie bowl tager heldigvis ikke lang tid at smække sammen, så du har din morgenmad klar på ingen tid og får en dejlig start på dagen fyldt op med gode ting, der giver en behagelig mæthedsfornemmelse op ad formiddagen. Perfekt start på din sommermorgen, ikke?

Sådan gør du: 

Fyld din blender med havredrikken først. Ja, du læste rigtigt. Ved først at tilsætte væsken har din blender lettere ved at arbejde, når væsken tilføres først.

Derefter kommer du de frosne grøntsager og frugter i blenderen. Blend til en ensartet masse.

Hæld herefter smoothien op i to skåle og pynt med din yndlingstopping. Her er der virkelig fri fantasi, og du kan for eksempel pynte med bananskiver, kokosflager, chiafrø, bær, hørfrø, hakkede mandler, gojibær, müsli, hakket chokolade – the world is your oyster!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet