10 sensommer-dates for under 100 kroner

Dyre middage og aktiviteter er ofte en nem udvej, når man skal planlægge sin første date. Det kan være rart at imponere sin date, men i sidste ende er det som oftest pengepungen, der må lide. Med de her 10 idéer behøver en date ikke koste dig hele din opsparing.

Der er så meget, man kan lave på en første date, som ikke behøver at være dyr. Med sjove aktiviteter, der fokuserer på at lære hinanden at kende, kan man skabe magi for en lille penge. Med lidt ekstra research og engagement er det muligt at forvandle spillehallen, ølsmagningen og madlavningskurset til en date under 100 kroner.

 

1. Tag spillehallen med ud i parken

Den klassiske filmdate hvor par mødes i spillehallen for at spille Pacman og drikke øl, kan let blive dyr. Især for dig, der har et rigtigt vinderinstinkt, og som skal vinde for enhver pris. Koste, hvad det vil! Men mindst lige så sjovt er det at arrangere sin egen spillehal. Tag et spil med, f.eks. kubb, yatzy eller hvorfor ikke et selskabsspil, som I begge kan lide?

 

2. Skab luksus med ølsmagning – home edition

Tag en tur sammen hen i forretningen og køb de spændende ølsorter, som I ikke har turdet kaste jer ud i endnu. Her har I virkelig chancen for at teste, hvilken sort I kan lide. Det kan f.eks være en anledning til at teste den surøl, du har haft lyst til så længe. Vælg nogle favoritter hver, og lav en gedigen ølsmagning ud af det. Køb klassiske ølpølser som snacks, og sæt øl som tema for hele aftenen. Dette er den perfekte lejlighed til at lære din date bedre at kende i et afslappet miljø.

 

3. Hjemmelavet madlavningskursus

Her får du mulighed for at vise dine talenter inden for madlavning, eller i det mindste lære nogle nye sammen med din date. Internettet er fyldt med videoer, hvor forskellige kokke viser, hvordan du kan lave lækre retter. Vælg en ret, I begge to har lyst til, og find en god opskrift med tilhørende video. Indkøb sammen de ingredienser, der er brug for, og så er det bare at gå i gang.

 

4. Cykelsightseeing

Lej et par cykler, og tag en tur i byen for at opleve nye steder sammen eller besøg alle de klassiske seværdigheder, hvor I kan skiftes til at læse højt fra internettet om historien bag. Køb et engangskamera, og dokumentér dagen sammen!

 

5. Lav en picnic sammen udendørs

Tag et blødt vattæppe under armen og bred det ud under et skyggende træ, mens I anretter jer med jeres medbragte hjemmelavede yndlingsretter. Når I har spist, kan I med fordel smide jer ned på tæppet og ligge og snakke, mens I betragter himlens liv.

 

6. Musikquiz

Noget, der altid fungerer, er musikquizzen. Find på et tema, find sange og tilpas drikkevarer og snacks efter temaet, og så har I skabt jeres egen musikquiz. Det vil uden tvivl lægge op til grin og hovedbrud, mens I prøver at finde på svarene.

 

7. Biografdate hjemme

Biografoplevelsen kan sagtens genskabes derhjemme med hjemmelavede billetter, popcorn og poser med blandet slik. Hvis I virkelig vil genskabe biograffølelsen, kan I se filmen på en projekter og et ophængt lærred, mens I putter jer ind til hinanden på sofaen.

 

8. Afhold en pub-quiz med jeres bedste venner

Inviter jeres bedste venner på en sjov aften, hvor I quizzer hinanden på hold og har masser af drikkevarer og snacks til at holde den gode stemning.

 

9. Gå på museum eller besøg en udstilling

Her er der mulighed for at lære noget nyt samtidig med at I hygger jer sammen, når I besøger et af de mange museer, der ofte indbyder til timevis af underhodning. I kan også tage forbi en kunstudstilling og udfordre hinandens kunstneriske viden.

 

10. Hold en spaaften derhjemme

Ansigtsmasker, fodbad, rolig musik og massageolie, der uden tvivl vil gøre aftenen lækkert sensuel, når I masserer hinandens nøgne kroppe. Hvis du har brug for lidt hjælp, guider vi dig her til erotisk massage, hvilket uden tvivl vil gøre denne date til jeres yndlings.

Kilde: Happn

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være