[single_post_category_name]

5 grunde til vi elsker Christian Grey

Annonce for Gyldendal

Den sjette og sidste bog i serien om Anastasia Steel og Christian Grey er endelig udkommet (den udkom den 17. august). Vi har derfor kastet os ind i den forførende verden 50 Shades Of Grey udgør, og har her samlet 5 grunde til at vi elsker Christian Grey.

Nogle gange vil vi bare gerne have en mand, der tager kontrollen

Mange kvinder er vant til at tage ansvaret (og elsker det, bevares). Men nogle gange, bare en gang i mellem, vil vi da gerne lægge ansvaret for os i nogle henseender. Vi kan da ikke se os fri for, at vi godt gad, at når vi skal finde et sted at spise, ikke bliver spurgt “Jeg ved det ikke, hvor vil du hen?”, men at vores mand i stedet sagde: “Jeg har reserveret bord til os på denne restaurant i aften.” Tag nu det og gang det med 50 (pun intended), og så har vi Christian Grey. Han tager kontrollen og det er sgu da meget sexet, ikke?! Ikke mindst når han gør det i soveværelset…

 

Besidderisk på den frække måde

Mange har kritiseret Christian Grey for at være overdrevent beskyttende over for Anastasia og på grænsen til det besidderiske. Og selvom vi da heller ikke vil have en mand, der sporer os via GPS, så er det da stadig lidt hot at forestille sig en mand, der i den grad bekymrer sig om sin dame og vil gå til længder for at beskytte hende. Og i fiktionens verden så kan man da godt synes, at det er lidt frækt med Christans store beskyttertrang.

 

Et sexet tabu

Altså vi siger ikke, at vi godt kunne tænke os et “playroom” i vores eget hjem, men vi elsker fantasien om at komme ind i det røde rum og blive Christian Greys underdanige for en stund. Her kan vi ikke tænke på en mere perfekt mand end Christian Grey til at lede os ind i BDSM-verden, som før 50 Shades of Grey nok mere var noget vi grinte ad end indrømme, at vi godt kunne fantasere om.

 

Drømmen om at være den, der heler den ødelagte mand

Det er måske ikke vores mest attraktive side, men de fleste af os kvinder elsker at fixe ting. Vi kan ikke lade være! Så derfor er det godt nok svært at modstå Christian Grey, der kæmper med en masse dæmoner fra sin fortid. Helt ærligt, det eneste, der er mere sexet end en milliardærmagnat med en gentlemans-attitude, er en milliardmagnat, der også kan være sårbar og afhængig af os til trøst. Vi får så meget lyst til at være den, der kan befri Christians mørke sind og lukke lyset ind.

 

Den sødeste escape

Det bedste ved Christian Grey er, at han ikke er ægte. Alle de ting vi ikke ville kunne udstå i virkeligheden omkring en mand, såsom at han altid ville bestemme, ville besidde os og som følelsesmæssigt var sværere at trænge ind i end Fort Knox  – de er i stedet en del af en sexet fantasi, som vi kan træde ind i, når vi har lyst. Christian Grey står altid klar med en sød flugt ind i den forbudte verden, hvor den erotiske fantasi kan tage over – uden at skulle forholde os til, om det faktisk ville være så sexet i virkeligheden. For med Christian Grey er det 50 Shades of HOT!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide